DE VÂNZARE Vilă, Budaörs, Pest, Ungaria, Csendes környék

DE VÂNZARE - Cod. 24875

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 526 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 3

Budaörs un vânzător de Old XIX-lea. vilă din secolul că și-a păstrat stilul autentic după o renovare completă.
Budaörs capitala țării limitrofe orasului, capitala care 15 la 20 de minute și ușor accesibile.
Budaörs calm, dar oraș mic, de asemenea, interesant și interesant. În oraș mai multe școli primare și secundare, piscine, teatre, muzee, centre medicale, farmacii, aproape orice tip de afacere și două centru comercial. Transport public gratuit în oraș și nu există nici o taxă de parcare.
Douăzeci de minute de orașul lac Veneția, disponibile în cadrul o oră și 20 de minute de lacul Balaton și Budapesta spa Reach.
Vânzătorul de proprietate în apropiere de centrul dar împrejurimile liniștite, suburbane. Zona din lot este 526 m2. În plus față de frumos amenajate plante ornamentale de gradina smochinele, nucile, merele, birsalma- și caise copaci, coacăze, struguri, agrișe și zmeură pot fi găsite. Casa este o oportunitate de a relaxa pe terasa. Cabana mic instrument de gradina, cu două etaje garaj mare masina poate găzdui și un drumurile de acces separate, au fost construite.
Clădirea cu trei etaje. La parter există o pivniță de vinuri boltită 1882 bine, și o casă conexe Sala de presă, care este, de asemenea, are o intrare stradă directă. La același etaj există un hol de intrare, o cameră (care este acum rufele), duș, toaletă și o sală de cazane. Un nivel principal spațios pridvorul luminos living centru,,,, un dormitor, o bucatarie, o camara si o baie, camera de toaleta se află. Stejar scara duce la primul etaj. Există dormitoare încă trei ani și jumătate și 2 băi situate. Mansarda este un rezultat al dimensiunilor sale mari servește ca un spațiu excelent marfă.
Clădirea din prima jumătate a stilului burgheze secolului trecut păstrează. Poarta din fier forjat, Budaörsi tradiția viticulturii menționat pivniță-press casă, aspectul spațială centralizată a vitraliului usi casetate atmosferă familiară. Proprietatea este, de asemenea, considerat a fi cerințe unice adecvate și Budaörs ale epocii moderne, de asemenea.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB