DE VÂNZARE Casă, Szokolya, Pest, Ungaria, Török patak utca

DE VÂNZARE - Cod. 43025

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 407 m²
  • Camere: 2+3
  • Podea: 1

De vânzare, într-una dintre cele mai frumoase regiuni ale Ungariei, în cotul Dunării, într-un mediu de pădure cu ciripit de păsări, pe malul unui pârâu. Proprietatea este situată într-un cul-de-sac din Börzsönyliget (la granița dintre Kismaros și Szokolya) în zona de recreere Török patak. Este situat într-un mediu frumos, ușor accesibil, dar liniștit. Pârâul Morgó curge lângă casă.
Proprietatea are un teren de 407 m2, o casa cu mansarda de 85 m2 si o garsoniera mica de 38 m2 cu intrare separata legata de aceasta. Casa a fost construită ca casă de vacanță în 1980 și a fost renovată în mare parte în ultimii doi ani și clasificată drept proprietate rezidențială. Imobilul de 85 m2 dispune de 2+2 jumatati de camere. La parter există un mic hol de intrare, un dormitor, un living cu bucătărie americană și o baie. Livingul este conectat la o frumoasa terasa de 25 m2 acoperita cu grinzi de lemn. La mansarda se afla un mic dulap si doua dormitoare, in fata celor doua camere se poate admira frumusetea naturii de pe balcon. Casa este izolata si dotata cu usi si ferestre din plastic. Incalzirea si apa calda sunt asigurate de un cazan pe gaz. Curentul de noapte, sunt instalate și trei faze.
Garsoniera atașată în spatele casei este complet nouă, cu un dormitor, living + bucătărie și baie, precum și un mic hol. Există un loc de parcare în fața garsonierei.
Proprietatea are multe posibilitati. NIMIC a fost folosit.
Este excelent și pentru investiții! De asemenea, este posibilă închirierea imediată. În acest fel, puteți genera venituri din proprietate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB