DE VÂNZARE Casă, Pilisszentlászló, Pest, Ungaria, Béke utca 44b.

DE VÂNZARE - Cod. 43384

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 114 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2

Într-o locație frumoasă din partea de nord a Ungariei, pe malul drept al cotului Dunării, în inima Munților Pilis, veți găsi satul Pilisszentlászló (la 18 km de capitală, Budapesta). Este o așezare mică și liniștită, un sat liniștit cu 2 grădinițe (de stat și Waldorf) și o școală primară Waldorf. Satul oferă diverse servicii, inclusiv o farmacie, cabinet medical, medic veterinar, mic magazin alimentar, magazin de tutun, patiserie, cafenea, oficiu poștal și restaurant. Pilisszentlászló se află în zona de captare a Szentendre, ceea ce face ca unitățile medicale mai mari să fie ușor accesibile. Orașul vechi Szentendre, cu clădirile sale frumoase, insula și Dunărea, permite divertismentul urban, cum ar fi restaurante, plimbări, cinema, sporturi nautice, plajă, brutării, cofetării, muzeul în aer liber Skanzen și o mică grădină zoologică. . Există un centru comercial la marginea orașului Szentendre, care oferă facilități sportive precum squash și tenis. Lacul Lupa si Dunarea cu plaje ofera relaxare completa vara. Apropierea Budapestei și a reperelor sale (Parlamentul, Insula Margareta, tururi ale orașului), precum și opțiunile de divertisment de seară (filme, teatre, restaurante), sunt ușor accesibile. În apropiere există și două băi termale, la câțiva kilometri distanță, în Visegrád (Castel, multe restaurante) și Leányfalu.

La 100 km (63 mi) de Lacul Balaton, un lac care acoperă o suprafață de 600 km2 (232 mi2), care este ideal pentru înot, petrecere a timpului liber și vacanță.

Autobuzele locale fac aproape totul accesibil în Szentendre și în împrejurimi și este posibil și cu bicicleta, dar și transportul cu mașina este convenabil. De la Szentendre, există o cale ferată suburbană (HÉV) către centrul orașului Budapesta.

Insulă fermecătoare înconjurată de Dunăre șerpuitoare definește granița dintre Munții Pilis și Börzsöny, unde vă așteaptă excursii acvatice și sporturi acvatice precum canotaj (barcă cu vâsle, caiac, canoe, sup). În Munții Pilis și, eventual, peste Dunăre, în Munții Börzsöny, există oportunități pentru drumeții, călărie, puncte de belvedere și chiar vânătoare. De asemenea, sunt posibile plimbări pe jos, plimbări cu barca și închiriere de bărci cu motor și ski-jet. Fauna sălbatică unică de aici îi captivează adesea pe cei care vizitează.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB