DE VÂNZARE Teren construibil, Törökbálint, Pest, Ungaria, Törökbálint

DE VÂNZARE - Cod. 37213

  • Tipologie: Teren construibil
  • Zona: 676000 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 1

Locația de dezvoltare este situată lângă intersecția M1 și M0, în imediata apropiere a autostrăzii M7. Datorită locației excelente, site-ul de dezvoltare oferă potențiale logistice remarcabile.

Zona de dezvoltare este un vecin direct în zona industrială și logistică sud-vest a Budaörs și Biatorbágy. Site-ul proiectului cuprinde mai multe parcele cu o suprafață totală de 67,6 hectare, din care 48 de hectare destinate logisticii sau dezvoltării imobilelor comerciale. Zona coerentă, spațioasă și locația excelentă fac site-ul de dezvoltare unic pe piață, site-uri de dezvoltare cu acest tip de potențial sunt rareori disponibile pe piață.

Site-ul de dezvoltare este zonat ca GKSz-8, "zona comercială și de servicii" și Vi-6 "zona instituțională". În aceste zone sunt permise facilități care să acopere toate tipurile de activități economice nedistructive cum ar fi activitățile industriale de depozitare, comerț cu amănuntul, servicii de catering, servicii și servicii - a căror impact asupra mediului nu depășește limitele stabilite pentru zonele rezidențiale - sunt permise birouri, parcări și stații de benzină .

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB