DE VÂNZARE Garsonieră, Budapest, Budapest, Ungaria, Klapka Utca

DE VÂNZARE - Cod. 35528

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 15 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 2
  • Starea clădirii: New building

Suprafață mare de expansiune în ultimii ani. Cu toată infrastructura necesară pentru fiecare zi!


Soluțiile inteligente oferite de Atempo Residence fac viața de zi cu zi mai confortabilă pentru toate vârstele. Pachetele personalizabile includ funcția clasică de acasă inteligentă cu control de încălzire de la distanță și soclu inteligent, cu mai multe opțiuni de expansiune, cum ar fi sistemul de alarmă, HVAC la distanță, declanșatorul și controlul iluminării, după cum este necesar, precum și un încărcător electric pentru mașină.

Planificarea bine gândită și serviciile comunitare, susținute de analiza nevoilor viitorilor rezidenți, permit o funcționare mai eficientă și durabilă din punct de vedere ecologic a condominii. Parcul privat de agrement și facilitatea de antrenament de pe stradă din apropiere (care vizează iubitorii de sporturi în aer liber) servesc toate scopurile recreative ale comunității rezidențiale.
Succesul cartierului de afaceri Váci út continuă neîncetat - există un număr mare de clădiri de birouri folosind tehnologii verzi care se construiesc în prezent. Evoluția continuă a vecinătății garantează creșterea valorii noului dvs. cămin pe termen lung. În plus, mii de angajați angajați de companiile multinaționale din vecinătate pot deveni potențiali chiriași ai proprietății.

Atempo Residence este finanțată de OTP Bank. Prețurile apartamentelor se ridică constant. În prezent, apartamentele pentru închiriere pe termen lung reprezintă una dintre cele mai stabile forme de investiții pentru investitorii privați. Locația sa excelentă, imediata apropiere a cartierului de afaceri, caracteristicile SMART și funcțiile comunității disponibile pentru toți fac din Atempo Residence o casă urbană excepțională, care beneficiază pe deplin de o dată finalizată. Prezentările lui danubioHomes în cadrul acestui proiect exclusiv pentru toți clienții săi, oferindu-le tot sprijinul necesar în spaniolă, precum și în engleză și germană. În plus, managementul danubioHome (cu experiență începând din 2006) vă va oferi un serviciu complet de administrare a proprietății dvs., astfel încât să nu vă faceți griji pentru nimic decât pentru a primi dividendele.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Tamas Csaki
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB