DE VÂNZARE Garsonieră, Budapest, Budapest, Ungaria, -

DE VÂNZARE - Cod. 43357

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 78 m²
  • Camere: 2,5
  • Podea: 0

De vanzare iubita mea locuinta, unde m-am nascut si am crescut, mezanin, 78 m2, apartament 2,5 camere in Ungaria,
La Budapesta, IX. district, vizavi de Universitatea Națională a Serviciului Public și aproape de Universitatea de Medicină Semmelweis!
Dacă vă place stilul familiar, colorat, boho cu o notă retro, dacă doriți să vă simțiți ca într-un mic oraș italian mediteranean, atunci acest apartament a fost făcut pentru dvs.!

M-aș bucura dacă ai putea trăi fericit aici, iar atmosfera frumos decorată, colorată și caldă ți-ar aduce multă bucurie și fericire! Aici, în apartamentul cald, prietenos, de genul zen, vă puteți relaxa după o zi obositoare!

Mereu mi-a plăcut că stația de metrou este foarte aproape - mai ales dacă întârzii la serviciu :-) -, așa că în centrul orașului se poate ajunge în 10 minute, precum și tramvaiele 24 și 23, care durează 10 minute până gara Keleti. iar celălalt terminus la podul Rákóczi este OBI, Tesco pe Soroksári út și liniile HÉV H6 și H7!

Apartamentul se vinde aproape complet mobilat, dupa cum se vede in poze!

Lucrul interesant despre vechiul apartament burghez cu tavan înalt este că are două uși de intrare: una se deschide în bucătărie din curtea interioară, cealaltă de pe scară în hol.
Livingul de 23,8 m2 duce la un dormitor de 19 m2, din care cealaltă uşă se deschide spre sufragerie (semi-camera de 11 m2), astfel încât să poţi închide uşa dintre sufragerie şi dormitor, iar ambele camere au încă separate. intrari. Bucătăria se deschide din sufragerie, există o toaletă separată și o baie separată cu duș, dotată cu boiler electric de 120 litri, pe care l-am cumpărat nou în 2017.

Imobilul a fost construit în 1912 și are o fațadă protejată. Curțile interioare, acoperișurile și fațada au fost și ele renovate și restaurate în ultimii 10 ani din fondul de renovare + finanțare licitație. În casă sunt camere video, care le înregistrează înregistrările, iar îngrijitorul nostru poate accesa oricând înregistrările și le poate urmări live. În grădina casei există și pubele potrivite pentru colectarea selectivă a deșeurilor.

Apartamentul a fost renovat complet in urma cu 20 de ani: s-au trasat cablurile electrice vechi, s-a re-slefuit si lacuit parchetul din cele doua camere, s-a montat pardoseli din piatra in zonele comune, s-a montat o cadita de dus incorporata cu gresie in baie. , care a primit izolație impermeabilă și a înlocuit vechea cadă, astfel încât toată ea să aibă aceeași dimensiune, adică să se potrivească confortabil în timp ce faci duș. Baia si dormitorul sunt proaspat vopsite, celelalte camere au fost tapetate si vopsite in 2016. S-a pastrat stucatura originala, conferind celor doua camere un adevarat caracter burghez.

Apartamentul are doua cosuri pe acoperis, ambele captusite conform reglementarilor. La unul (în sufragerie) este conectată o sobă de teracotă cu arzătoare pe gaz HÉRA 3, iar la celălalt un convector pe gaz (în dormitor). În sala de mese există un parapet convector, fiecare dintre ele curățat și verificat anual de către un montator de gaz. În apartament există și un contor de CO2.

Din hol se deschide o cămară de 3,5 m2 despărțită de un perete din gips-carton, care este un excelent spațiu de depozitare cu rafturi montate pe perete.
Apartamentul este dotat cu apometre individuale, un contor de gaz si un contor de energie electrica zi/noapte. S-au montat jaluzelele in ambele camere, in living exista un jaluzel electric care poate fi actionat cu telecomanda timer.
Bucataria are aragaz si mini boiler electric. De 10 ani îmi curăț apa de la robinet din bucătărie cu un aparat de purificare a apei, așa că am apă cu adevărat curată și foarte gustoasă, nu trebuie să cheltuiesc bani pe apă minerală îmbuteliată. Am inlocuit acum un an aparatul de purificare a apei sub presiune cu osmoza inversa cu unul nou, asa ca aparatul este in garantie inca 9 ani cu inlocuirea regulata a filtrului de apa in fiecare an! Înlocuirea efectivă anuală tocmai a avut loc în ianuarie, voi lăsa dispozitivul aici, astfel încât să vă puteți bucura de apă sănătoasă și proaspătă! :-) Vei vedea diferenta de gust!

În apropiere se află 4 spitale, un cabinet medical, un cabinet de medic raional, o farmacie, un atelier de construcții, un atelier de vopsitorie, un magazin de electricitate, supermarketuri la 1-15 minute de mers pe jos (Coop, Penny, Aldi, Lidl), un magazin de îmbrăcăminte, un magazin de cusături, un ceasornicar, mai multe restaurante, restaurante fast-food, centru comunitar, piață proaspătă, benzinărie, puncte de ambalare, magazin de produse chimice, centru comercial (15 minute pe jos de cartierul Corvin, Lurdy-ház), Praktiker, locuri de parcare! Pentru locuitorii raionului, parcarea poate fi solicitată la Primărie pentru 2.000 HUF/an, 2 locuri pe apartament!

Costurile comune sunt 16.885 HUF/lună, gaz 13.971 HUF/lună (deci camerele sunt la 22 grade C, pentru că îmi place că este cald în apartament), curentul 7.807 HUF/lună, taxa apă și canalizare 11.141 HUF, - HUF/2 luni.

Mi-ar plăcea să te văd dacă îți dorești o astfel de locuință accesibilă, cu o atmosferă boho, care să aibă atât amintirea vremurilor de altădată, cât și farmecul modern, tineresc! Sa te bucuri si tu! :-)

Vă rugăm să NU contactați agenții imobiliari! Accept doar apeluri de la persoane private! Multumesc pentru intelegere!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB