DE VÂNZARE Garsonieră, Budapest, Budapest, Ungaria, Nagy Diófa utca

DE VÂNZARE - Cod. 28778

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 61 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 3

PROPRIETAR APARTAMENT LUMINOS SI SELLING Comod CU AMENAJAREA IDEAL, IN STARE MARE

Apartament cu doua camere de vanzare in utca Nagy Diófa la jumătatea distanței dintre Astória și Blaha Lujza tér în districtul 7 interior. Clădirea monument cu doua etaje a fost construit în anii 1880, iar apartamentul este situat pe al 2-lea (sus) etaj. Partea din față a clădirii este în stare frumos. Curte și scara clădirii sunt fermecătoare, ele sunt curate și ordonat, și este de așteptat ca acestea vor fi renovate anul viitor. Există aproximativ 20 de apartamente cu totul, iar vecinii sunt liniștite și plăcute.

Apartamentul este într-o stare bună, are un aspect ideală și este foarte confortabil. Ferestrele din camera de zi și dormitor se confruntă cu stradă, fereastra bucătăriei este orientată spre curte și zona de baie și de depozitare au ferestre mici spre un ax de aer. Apartamentul este luminos toata ziua ce a primit lumina soarelui pe ambele părți, la diferite ore ale zilei.

Apartamentului este de 61 mp si are urmatoarele camere:

- Hol (circa 6 mp)
- Bucătărie și sufragerie într-un spațiu (circa 10 mp)
- Camera de zi (cca 25 mp)
- Dormitor (cca 12 mp)
- Baie (circa 6 mp)
- Depozitare (circa 2 mp)

Zidurile sunt ca. 3,5 metri înălțime.

Camera de zi și dormitor au pardoseală din lemn, iar podeaua din celelalte camere sunt acoperite cu gresie. Cablurile electrice, apa si conductele de gaz, precum și noul încălzire au fost instalate de către proprietarul anterior, la începutul anilor 2000, iar toate acestea sunt in stare excelenta. Apartamentul dispune de un sistem de incalzire centrala cu gaz combinat operat. Soba de încălzire și termostatul de lucru perfect. Ferestrele și ușile sunt în stare bună, în plus, cele mai multe dintre ele sunt încă ramele originale din lemn, iar nuanțele originale din lemn pot fi folosite pentru a întuneca camerele. Fereastra de bucătărie a fost înlocuit anul trecut: ea are un thermowindow în condiții de siguranță într-un cadru din lemn și are o fereastră mare pervazul interior, care poate găzdui un pic pe bază de plante "grădină". Bucataria are, de asemenea, un sistem practic dulap, cu o capacitate de stocare mare, cu o sobă de Pelgrim și miros extractor-a construit. Partea din spate a bucătăriei separate printr-un perete de sticlă poate servi ca o sală de mese mică. Intrare este protejat prin bare de securitate.

Apartamentul este într-o stare foarte bună, astfel că nu are nevoie de renovare substanțială înainte de noii proprietari muta.

Casa este linistita, cu toate acestea, cartierul este viu și există piețe și multe locuri de socializare și de cumpărături etc. Este aproape de linia de metrou M2, nr. 7 autobuze și tramvaie 4-6, și Deák tér este, de asemenea, la doar 10 minute de mers pe jos.

Ar fi, de asemenea, o investiție mare și ușor de a închiria.

Daca sunteti interesati va rugam sa sunati sau trimite un mesaj.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB