DE VÂNZARE Garsonieră, Budapest, Budapest, Ungaria, Lángliliom

DE VÂNZARE - Cod. 25610

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 61 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 3

Comert cu Buda Lakókert zonă verde liniștită, cu o scară de 15 de apartamente, deal panoramic Hármashatár, într-un bine păstrate, cu două etaje acasă.
Nivelul inferior are 2 balcoane, bucatarie, camera de depozitare sub scara, sala de mese si living, dormitor, baie (WC) și o toaletă. În circulati mașina de spălat și o parte a construit în separată a fost proiectat. Podeaua camerei deschide si inchide 5m2, cu un intim dusuri cu apa terasă la soare 13,5 m2 favorizat cald și la rece. Apartamentul este situat în partea de sud-vest, prin urmare, toată ziua bucurându-se de soare pe terasa și de încălzire acasă costurile sunt scăzute pentru cea mai mare parte a anului.
Apartamentul este inclus în prețul de built-in mobilier (peretele dormitor care acoperă întreaga mare dressing, built-in bucatarie TEKA aragaz, cuptor, hota si masina de spalat vase, sala de la etaj și glisante iluminat dulap uși).
Proprietatea include un garaj în clădire la o parcare m2 mașină 12.69 și o depozitare 4,76 m2 (rafturi, dulap de depozitare, masă), care, împreună cu bunul imobil care urmează să fie vândut.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB