DE VÂNZARE Fermă, Pilis, Pest, Ungaria, Rózsahegy

DE VÂNZARE - Cod. 23638

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 15000 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Noi oferim un imobil de vânzare la Pilis (județul Pest, 2721), pe o dimensiune a parcelei de 1,5 ha, cu o casa construita in 2010 si dependinte suplimentare.
Casa cuprinde 2 dormitoare, baie si bucatarie / sufragerie / cameră de zi tot în 70 mp; 40 mp terasă umbrită de pe acoperiș, de 20 mp terasă în aer liber pentru plajă. 1500 mp închise grădină trai bine întreținute de un condus bine și un săpat bine. 2 crame (fiecare 10 mp), cu presa-house (fiecare de 30 mp) sunt situate pe teren. Unul este renovat, celălalt are nevoie de recuperare.
TV cablu, Internet și de energie electrică disponibilă. Încălzire de un boiler electric modern și radiatoare, de încălzire opțional recent a fost construit o sobă de teracotă în camera de zi.
Apă potabilă purificată vine în condiții de siguranță de către sistem Aqualux de la o controlat condus bine. Opțional, puteți alătura la gaz, fântâni și canalizare-sistemul local.
Terenul este marginita de un drum la suprafață (Nyárfa u.) Și un drum de pământ (Rózsahegy u.), Astfel oferă o gamă largă de utilizare. Recomandat pentru cei care au nevoie de un loc liniștit după o Citylife ocupat sau în căutarea pentru o investiție mare (autostrada M4 în construcție, desen in suprafata construita-up), precum și interesat în agricultură sau creșterea animalelor (anexă pentru creșterea de 20 mp, 70 de pomi fructiferi plantat acum 2 ani). Noul proprietar poate termina piscina de 10 mp și 300 mp lac.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB