DE VÂNZARE Casă, Budapest, Budapest, Ungaria, Istenhegyi street

DE VÂNZARE - Cod. 34215

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 473 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 0

El a imaginat trecut că întreaga Budapesta la picioarele tale? El a cochetat cu ideea de a muta într-o casă în cazul în care aproape „vacanță“ are acasă? Ar fi frumos pentru o baie răcoritoare și saună, după un suc de portocale de recuperare băutură în dimineața este o terasă minunată?

Apoi, există o veste bună, pentru că în această frumoasă casă nu numai aceste trei, dar mii de alte dorințe pot fi îndeplinite!

Dacă citiți acest anunț, probabil, nu au nevoie de nici o prezentare în special în XII. district de munte și o modalitate foarte bună de Dumnezeu.

Aceasta casa este garantat la casa visurilor tale, pentru că, în plus față de locul perfect de unde a construit pentru complot 1631 de metri pătrați de teren în paradis.

De ce?

În casa cu trei etaje, cu o mulțime de tot de sus în jos.

Când vii acasă, nu trebuie să iasă din mașină, pentru că poarta și telecomanda garaj, în plus față de atunci când cade de zăpadă sau gheață pe drumul pe care va lider rutier, de asemenea, curat la garaj, deoarece încălzirea rutier automate de topirea gheții și a zăpezii, în cea mai aspră iarnă .

Aceasta casa nu este doar o comoditate, dar securitatea este un aspect prioritar, prin urmare, întregul sistem de supraveghere video casa este protejat cu o imagine a vă verifica în mod constant conexiunea la Internet cu un telefon, computer sau tabletă prea.

Toată casa este cu aer condiționat, s-ar putea la fel de bine să fie stabilite pentru fiecare cameră cât de multe grade nu ar trebui să vă faceți griji dacă cineva din familia ta iubește cooler, iar celălalt mai cald pentru că toată lumea de aici are nevoie pentru a câștiga satisfacție în același timp.

Terasa este un avantaj mare este că, dacă vom sta zi pentru a admira priveliștea și soarele strălucește puternic, nu ar trebui să stea în székünkből, deoarece marchiza automat. Acest lucru înseamnă că, dacă iese soarele, se deschide automat atunci când părăsiți o zi sau de vânt puternic suflă se închide.

Dacă suntem plictisit și de a face altceva, va rămâne pentru destul de multe posibilități, pentru că vă veți simți selectați la piscină, saune și chiar și o terasă cu grătar bine.

în mod clar vizibile pe planul de podea pentru a vedea ce etaj unde am găsit imaginile și spune o mie de cuvinte!

Dacă vă simțiți că este casa ta de vis, ma suni!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB