DE VÂNZARE Casă, Budapest, Budapest, Ungaria, Nőszirom

DE VÂNZARE - Cod. 32662

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1470 m²
  • Camere: 20
  • Podea: 2

2528 mp proprietate cu o proprietate panoramică mare pe partea de sud a Liberty banda Munte - cinci mai mult în două clădiri separate și un apartament de lux cu două - 1470nm brut de ajutor suprafata construita, cca. terase 200mp / balcoane - 599 milioane HUF cer vânzare pret.
MAGÁNKLINIKÁNAK MULTI-GENERAȚIE familie, prieteni locuiesc împreună, LOCUINȚELOR OFFICE-band, centre de îngrijire sunt mari, noi, una FRUMOASA REAL ESTATE fragmentară MIXT sau / CLĂDIRI DE VANZARE AS.
Proprietatea este situată într-o natură rezervă övezésében, stradă mort-end, astfel încât păstrează clădire pe patru nivele intimitását.Az Street au organizat un garaj încălzit și parcare privată în aer liber pentru aproximativ 10 mașini, acolo.
o doua dormitoare si un apartament cu trei dormitoare și două camere într-una din clădiri. Cealalta cladire are doua camere cu trei dormitoare, un apartament dublu confortabil și mansarda unei piese ridicate. apartamente cu doua dormitoare au și în totalul brut alápincézésnek 200 nm subsol ventilat natural de încălzire prin pardoseală, dovada-sunet, felparkettázott spațiu timp liber, care este potrivit pentru a face sport, wellness, săli de curs, de studio. Fiecare apartament are o poveste. Din cauza pantei, dar a fost, de asemenea, folosit o teraszosított lift teren. acoperiri de înaltă calitate și ferestre, gresie italiană și spaniolă, gresie, special groase, izolat fonic, frumos parchet laminat italian designer italian și băi Villeroy și Boch, spaniolă Muscat, cires si usi de cedru si furnir de mahon, jacuzzi / abur / masszázstus, Șemineu, Oraș fiecare temperatura controlate separat, aer condiționat, obloane metalice electrice, sistem de alarmă care deservesc unicitatea profesională imobiliare.
Fiecare apartament are un imens terase private, cu excepția mansardă și apartamente cu un dormitor. Trei apartament mare acces direct la grădină, fie secțiunea grădină independentă. Apartamentele sunt autonome de inginerie mecanică, un debitmetru separat.
800-900 m de magazine și servicii mici. Munții și mall-uri comerciale și de agrement MOM Park sau de minute Budaörs 7-8 cu mașina. În funcție de centrul orașului cu mașina sau cu autobuzul numărul 8 ruta de trafic și de câteva sute de metri distanță este de 15-20 de minute de mers cu mașina sau interior tramvai în 10 minute.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB