DE VÂNZARE Casă, Budapest, Budapest, Ungaria, Tulipán. 13 .

DE VÂNZARE - Cod. 23375

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1780 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2

Pentru zona Budapesta, Biatorbágy liniștit furnizor de stradă în două generații care locuiesc împreună este de 1780 m2 complot vedere panoramică frumoasă, frumos construit pe două niveluri 680 m2 casa, la care mai mult de 50 m2, la nivelul superior include 26 m2, terasa de pe nivelul inferior , respectiv. este posibil să se instaleze o suplimentare de 300 m2, în pod. Convertit superioare etaj 68 m2 (până la o parte separată a casei) client. Gradina este amenajata (pavaj și gazon), forate puțuri, rezervoare, cuptoare, realizate din lemn și acoperit de stocare de lemn de 24 m2 caramida, izolat, Hörmann depozitare portarul în ea. Casa este un echipament confortabil si luxos consolidarea și sisteme: garaj automat și deschidere poarta, aer conditionat (Daikin), sistem central de dedurizare a apei Bevamatt Duo), sistem inteligent BEI automat (Berker), de vid central de pe ambele etaje, obloane din aluminiu controlate de la distanță, Vissmann condensare cazan de gaz (60 kW) și Vissmann gazeificare lemn cazan (40kW), 500 litri și 1000 litri rezervor de apă cu sistem vásznas ascunse proiector home theater (1,7), 5 persoane jacuzzi și saună, piscină (RILEY).
Ușile exterioare casa de lemn și ferestre, usi de interior si ferestrele vitralii din lemn de stejar masiv. Obiceiul proiectat bucatarie deschisa si alte piese de mobilier built-in sunt, de asemenea, realizate din lemn masiv.
Casa are camere de supraveghere de exterior, sistem de alarma (deschis, pauză, mișcare și senzori de gaz de dioxid de carbon), care este un serviciu de securitate prin cablu.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB