DE VÂNZARE Casă, Buda, Budapest, Ungaria, Budaliget

DE VÂNZARE - Cod. 33572

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 221 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 2
  • Starea clădirii: Excellent

danubiohomes sunt încântați să ofere pieței această bine prezentată casă familială cu patru dormitoare, situată în zona extrem de dorită Budaliget într-un cartier al II-lea. Proprietatea a fost întreținută și actualizată cu drag de actualul furnizor, cu săli de recepție mari și dormitoare spațioase. Aceasta nu trebuie ratată. Casa a fost complet renovat în ultimii 2 ani cu dale italiene în casă, articole sanitare germane și încălzire prin pardoseală. Există o folie de securitate pe partea laterală a ferestrelor, plus jeep-uri de siguranță ABUS pe toate ușile și ferestrele, sistemul de cameră din casă, nasul de protecție. Proprietatea cuprinde o cameră de zi cu dimensiuni generoase, care curge frumos în bucătăria / cina bine prezentată.

 
Bucătăria are o suprafață mare și spațiu de depozitare și este în stare bună, cu decor neutru. Dining-ul are o mulțime de spațiu pentru o masă de 8 persoane. Zona de luat masa se deschide spre un conservator încântător, care este un spațiu confortabil perfect și are vedere la grădina din spate. Actualul furnizor a extins foarte mult pentru a crea un spațiu suplimentar de locuit, care este un salon mare și un WC separat la parter.

 

La primul etaj există trei dormitoare duble. Există terase unde aveți acces din dormitoare. Baia are un decor neutru cu baie și duș deasupra capului.

  

Baia are duș. La etajul al doilea se află terasa mare pe acoperiș, birou și toaletă.

  
Exteriorul: Există o piscină cu apă sărată încălzită. Grădina din spate este predominant așezată pe gazon cu granițe erbacee, este ușor de întreținut. Există acces lateral la garaj cu spațiu pentru 2 vehicule.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Tamas Csaki
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB