DE VÂNZARE Casă terasată, Szentendre, Pest, Ungaria, Tucsok utca

DE VÂNZARE - Cod. 35437

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 154 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

În curtea Dunării din Szentendre, în nordul Ungariei, situat la 24 km de la Budapesta, proprietarul vinde o casă de familie cu o generație unică, construită în 2000. Cladirea are o suprafață de trei etaje: parterul de 86 m2, acoperisul de 53 m2 zona și aprox. Spațiu de mansardă construit în 15 mp. La parter se află o cameră de zi, o bucătărie și o sufragerie, o baie și o terasă de 20 m2, plus un apartament mic (o cameră, un dulap, o baie și o terasă separată). La etaj există o cameră mare și trei camere separate mai mici, o baie și un dulap. În spațiul mansardă există o zonă separată de lucru / odihnă și spațiu de depozitare.
Casa este situată într-o grădină de 676 m2, cu copaci luxurianți, arici, alune și alte ereine și iazuri de grădină. Parcela este situată între două separe liniștite și poate fi accesată de pe ambele străzi. Două mașini pot parca în curte. Casa este de aprox. 25 minute de mers pe jos de centrul orașului Szentendre. Stația de autobuz locală este la 2 minute de mers pe jos și puteți ajunge cu ușurință pe autostrada pe drumul asfaltat.
Clădirea este dotată cu încălzire centrală, iar o sobă oferă alternative de încălzire (lemn de foc). Casa are construit un sistem de alarmă, conexiune de telecomunicații și aer condiționat.
Din clădire și din grădină aveți o vedere frumoasă spre centrul orașului Szentendre, la Budapesta și spre dealurile de la Pilis.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB