DE VÂNZARE 2 camere, Budapest, Budapest, Ungaria, Dessewffy Street

DE VÂNZARE - Cod. 38177

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 62 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 2

Complet renovat, elegant apartament civic în inima orașului de vânzare. Straight de la proprietar. Va oferim spre vanzare apartamentul nostru renovat, de 62 de metri patrati, cu 3 camere. Proprietatea este situată într-o zonă cu trafic redus de pe strada Dessewffy, într-un condominiu de 17 unități dintre Catedrală și Opera (drumul Andrássy și Bajcsy-Zsilinszky Boulevard). Aceasta oferă legături de transport excelente, dar poate fi utilizată și în scopuri turistice sau de afaceri.
Datorită locației de la etajul doi și orientarea și aspectul unei reședințe, soarele strălucește întotdeauna în cel puțin una din camere, de aceea casa noastră este strălucită și primitoare pentru totdeauna, spre deosebire de o locuință asemănătoare situată în curtea interioară a orașului. Intrarea noastră este ultima ușă a coridoarelor de la etaj, așa că avem și propriul nostru "balcon", fără a distrage mișcarea de la vecini.
Intrăm în apartament prin sala de mese din bucătărie, de unde putem ajunge la un dormitor mai mic și în camera de zi. Șemineul modern din sufragerie oferă facilități excelente de încălzire în perioade moderate de frig și este, de asemenea, un adevărat liftier al dispoziției. Camera de zi duce la un dormitor spațios, de unde putem ajunge la bathrooom. Baia este dotată cu podele încălzite și radiatoare pentru prosoape.
Apartamentul este in stare perfecta mecanic, se realizeaza renovarea (acumulatorii de apa, canalizare si electrica au fost complet inlocuiti, sistemul de incalzire centrala circulant a fost montat) cu cativa ani in urma. Inima sistemului de încălzire este un cuptor combinat complet renovat, Junkers Euroline, care asigură și apa caldă. Amenajarea podelelor a fost renovată și au fost realizate și o înlocuire parțială a ușilor și ferestrelor. Camerele sunt prevăzute cu pardoseală sau gresie. Există ferestre în fiecare cameră a apartamentului, astfel încât ventilația este naturală și camerele sunt foarte luminoase. Ușile și ramele ușii sunt construcții masive, la comandă, din lemn masiv. Căldura de vară este suportabilă prin aer condiționat și pereți groși de cărămidă din spate în timpul zilei. Consumul este măsurat prin contoare individuale. Plătim numai pentru electricitate și apă pe care le folosim de fapt. Apa caldă din bucătărie provine dintr-un rezervor de apă caldă ascuns sub o unitate.
Tavanul apartamentului este la o înălțime de 3,6 metri. Vine cu o pivniță proprie în condominiu. O cameră de depozitare uscată, cu închidere de 8 metri pătrați.
Cheltuielile comune pentru apartament au costat 183 HUF / m2 / lună care include toate cheltuielile publice (îndepărtarea deșeurilor, curățenia, reprezentarea în comun, fondul de renovare etc.).
Puteți găsi tot ce este necesar pentru viața de zi cu zi: facilități de cumpărături, medici, oficiu poștal, facilități de petrecere a timpului liber și agrement, dar și apropierea centrului turistic al orașului crește și numărul de opțiuni.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB