DE VÂNZARE 2 camere, Budapest, Budapest, Ungaria, Naphegy

DE VÂNZARE - Cod. 34498

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 117 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

Situat în secția dorită a casei Naphegy, acest condominiu oferă priveliști frumoase ale orașului, Castelul Regal și parcul din Taban, situat în inima Budapestei.

Bucurați-vă de ritmul unei metropole moderne și vă scufundați în viața mare a orașului și totuși vă întoarceți într-o casă liniștită și liniștită fără a fi nevoie de navetă. Condominiumul este situat aproape de locurile de muncă din centrul orașului, teatre, locuri de divertisment, atracții, școli bune și cele mai bune universități. Cu toate acestea, se află într-un cartier întins din cartierul I, pe latura Sun Hill, cu vedere spre oraș. Locația oferă tot ceea ce aveți nevoie pentru viața urbană la câțiva pași, clădirea este așezată între străzi mici și liniștite, cu trafic greu. Vă puteți bucura de toate avantajele urbane frumoase pe care districtul 5 le oferă cu avantajul unui cartier verde și al unui mediu înconjurător din parc, pe partea de sus a Dealului de la Budapesta,

Condominium oferă vederi panoramice uimitoare - o vedere care va rămâne întotdeauna nerestricționată. Acesta oferă o vedere panoramică spectaculoasă asupra Parcului Taban, cu vedere completă la Castelul Regal și vedere la oraș de la ferestrele mari de golf. Casa se află pe marginea dealului și nu există clădiri în fața casei, care ar putea împiedica vederea.

Cartierul are o infrastructură excelentă. Podurile din Dunăre sunt ușor accesibile, precum magazinele, cafenelele și instituțiile culturale. Când locuiți aici, puteți uita aproape că centrul orașului și Pest este la doar cinci minute de mers cu mașina; simplu pentru a ajunge la Podul cu lanțuri sau podul Erzsébet. Huburile principale de transport, precum și autostrăzile M1 și M7 sunt, de asemenea, la doar o scurtă călătorie cu mașina. Aproape de transportul public. Destinațiile importante din centrul orașului sunt ușor accesibile, deoarece există două stații de autobuz la numai câteva minute distanță. În afara casei există o mulțime de locuri de parcare pe tot parcursul zilei, unde rezidenții locali pot parca gratuit.

Condominia luminoasă și însorită are multe ferestre mari și un tavan înalt (3 m). Proprietatea are ferestre cu care se confruntă în toate direcțiile, astfel că în timpul zilei există un soare continuu în jurul casei. Ferestrele de la sud și vest și un balcon privesc spre o grădină din lemn. Arhitectură modernă, spații deschise larg, un pasaj larg, aparate și cablaje renovate, cazan combinat german cu tuburi din cupru. Contor de apă propriu. Apartamentul ocupă aproape întregul nivel al etajului al doilea. Doar un vecin împărtășește podeaua. Apartamentul are trei camere luminoase mari, o bucătărie însorită de 15 metri pătrați, două băi, o sală de garderobă și un vestiar spațios, pentru un total de 120 de metri pătrați. Servicii de utilitati lunare: incarcare comuna, inclusiv apa 50EUR, gaz natural 80EUR, electricitate 30EUR, TV si internet 40EUR.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB