DE VÂNZARE Vilă, Magyaralmás, Fejér, Ungaria, Fő utca

DE VÂNZARE - Cod. 40226

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 137 m²
  • Camere: 5
  • Podea: laminatgolv, golvpl

Vilă de vânzare la 1 km de Székesfehérvár
Casă cu două etaje de vânzare în Magyaralmás, la 1 km de Székesfehérvár, cu 137 mp net. În 1986 casa a fost construită din cărămidă (HB 38), cu suflare nobilă Terranova și plăci de acoperiș bitum pe deasupra acoperișului de ardezie. La parter se află camera de zi, bucătăria cu camera, sala de mese și o baie cu duș, toaletă separată cu chiuvetă (diferită de planul etajului), camera cazanului și un garaj. În prezent, garajul servește ca sală pentru hobby și spălătorie. Sub scări există o mică magazie închisă. La etaj se află 2 camere complete și 2 jumătate (dormitoare) și o baie cu toaletă. Camerele au pardoseli laminate, cealaltă suprafață are gresie. O parte din mobilierul adaptat dormitoarelor (nu este încorporat direct) - intră în preț (se poate trimite fotografie).
Încălzirea este asigurată de un cazan pe gaz (și în plus există o cazană). Apa caldă provine din cazan. Rulouri de aluminiu pe geamuri, plase de țânțari, umbrire exterioară pe luminatoare.
Terenul este de 958 mp. Jumătatea din spate a grădinii este iarbă și un rând de struguri de masă, grădina din față este florală, în spatele casei este o terasă mai puțin deschisă sub o săgeată mare și o vișină. În curte se află un șopron de grădină de 25 mp.
Vila este mobilă / utilă, dar este recomandat să renovăm cel puțin băile și toaleta, precum și garajul interior!
Stația de autobuz este la 250 de metri.
În sat sunt aproximativ 1500 de imigranți, aflați la puțin peste 1 km de Székesfehérvár. Satul are o grădiniță / școală preșcolară și o școală de 6 clase, un teren de sport, o bibliotecă, o casă a satului, un centru de sănătate cu medici generaliști și stomatologi și o farmacie. Există, de asemenea, un magazin alimentar (similar cu un ICA mai mic) și în unele zile un magazin de carne. De trei ori pe săptămână vine o mașină de brutărie care vinde produse de panificație proaspete. Satul are un produs foarte cunoscut: o brânză tare la preț internațional (Práter) care poate fi achiziționată t.e. de la vehicule mobile de vânzare la magazinul alimentar din sat.
Székesfehérvár (numit Alba Regia) este cel mai mare oraș al consiliului județean. Una dintre capitalele regatului maghiar medieval (orașul regilor) cu un oraș vechi baroc renumit pe plan internațional. Unul dintre cele mai dezvoltate orașe din Ungaria, cu o viață sportivă și culturală plină de viață. https://turizmus.szekesfehervar.hu/start/index/lang/en
Orașul este situat între Budapesta și Lacul Balaton și foarte aproape de Lacul Velence. Budapesta - Székesfehérvár are aproximativ 45 de minute de trafic regulat pe autostradă.

Magyaralmás este situat între Székesfehérvár și Mór. Mór este al treilea oraș ca mărime din Consiliul Județean Fejér și se află între doi munți Vértes și munții Bakony. Este un oraș vechi producător de vin, centrul regiunii viticole renumite la nivel național din Mór.
https://mor.hu/welcome
Mór are, de asemenea, o baie, un centru de sănătate și un spital mai mic. În Székesfehérvár se află spitalul de lance.
Vânzătorul este un maghiar de limbă suedeză (lucrat anterior în Suedia) - cu siguranță puteți contacta prin e-mail sau direct prin telefon după ora 15:30 în zilele lucrătoare (cu excepția marți) și tot weekendul. Mai târziu pot ajuta cu bucurie documentele.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB