DE VÂNZARE Casă, Bakonykúti, Fejér, Ungaria, Szabadság utca

DE VÂNZARE - Cod. 43554

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 220 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2 szintes ház

Ofer spre vanzare casa familiei prezentata in poze in Bakonykúti, cel mai mic si unul dintre cele mai frumoase sate de sac din judetul Fejér.
Zona este panoramică, izolată de aglomerație și zgomot, pentru că
zákfalu, așa că veți găsi casa de familie visată, care poate fi potrivită până la două generații, în poala moale a naturii, într-un mediu pitoresc. Prin urmare, o recomand din toată inima persoanelor în vârstă care își doresc liniște și siguranță, sau familiilor care prețuiesc să fie aproape de natură sau rătăcirea prin zonă.
Cel mai apropiat oraș este Bodajk, la aproximativ 13 kilometri; reședința de județ Székesfehérvár este la 18 kilometri. Budapesta 90 km, Lacul Balaton 70 km, Austria (Viena) 180 km.
Casa de familie independentă este situată departe de zgomotul marilor orașe, la îndemâna naturii, dar încă în centrul satului. Stația de autobuz este la 1 minut de mers pe jos de casă.

Suprafata utila a casei este de aprox. 220 m2, din punct de vedere al distributiei, este compusa din urmatoarele incaperi:

La parterul proprietatii se afla un hol mai mare, bucatarie, sufragerie, camara, camera mecanica, living, WC separat, baie cu cada si dus, si un dormitor.
În sufrageria imensă a fost instalată și o sobă cu teracotă, dar este o adevărată curiozitate că pe lângă aragazul pe gaz, în bucătărie există și o sobă cu teracotă, potrivită pentru gătit și coacere.

Puteți ajunge în bucătărie din garaj atingând cămară, așa că împachetarea este ușor după cumpărături.

Urcând din sufrageria de la parter, există un dormitor la primul etaj, o baie cu toaletă și duș, un living mai mic și o cameră mare, care poate fi transformată fie în câteva camere mai mici, fie într-o sală de jocuri uriașă. (biliard, tenis de masă etc.) după caz.

Proprietatea dispune si de mai multe anexe: garaj, crama, bucatarie de vara. Bucătăria de vară poate fi ușor adaptată pentru locuit deoarece este încălzită, are duș, toaletă și galerie, dar poate fi folosită și ca cameră de artă plastică sau pentru fotografie.
La capatul casei se afla o camera de depozitare inchisa si un depozit de combustibil deschis.

In curtea casei se afla si o gradina acoperita cu baza de beton si cuptor incorporabil, iar in gradina sunt flori si vesnic verzi.
Casa a fost construita in anul 1856 cu zidarie mixta, si a fost complet renovata/refacuta in 2015-16 (acoperis din tigla, sistem de incalzire, incalzire in pardoseala, alarma etc.). Uși și ferestre unice din lemn cu geam termopan și plase de țânțari.

Din suprafața totală a terenului de 4971 m2, cca 1200 m2 (casă, zonă de grădină) este împrejmuită pe toate părțile cu un zid de cărămidă înalt de 2,5 metri, restul de cca. 3800m2 de teren este teren arabil.

Proprietatea este liberă de procese și sarcini.
Vă puteți muta în termen de 1-2 săptămâni de la semnarea contractului, sau chiar imediat.

În alte privințe, proprietatea poate fi ideală pentru vacanțe și operațiune de pensiune, dar având în vedere dimensiunea terenului și pentru că are două fronturi stradale, poate fi potrivită și pentru realizarea unui grajd sau grădinărit.

Este posibil un apartament în Budapesta sau în centrul orașului/aproape de centrul orașului în Székesfehérvár.
Nu ezitați să întrebați dacă aveți întrebări!

Agenti imobiliari, va rog nu cautati!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB