DE VÂNZARE Casă, Zalalövő, Zala, Ungaria, Füzesi

DE VÂNZARE - Cod. 40320

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 252 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 2

Oportunitate de afaceri excelentă în Kehidakustyán! În cea mai bună locație din Kehidakustyán, aproape de Kehida Thermal Hotel and Bath de patru stele, o zonă de 2X126 m2 și două case unifamiliare sunt de vânzare. Până în noiembrie 2019, una dintre casele funcționau ca pensiune. A primit o notă excelentă și strălucită de la A Szállás.hu. Casa de familie cu 10 camere reflectă gustul excelent al proprietarului, cu mobilier sofisticat. proiectat.
Datorită stării de sănătate a proprietarului, acesta nu mai poate opera proprietatea. Zona este declarată zonă medicală din 2018.
Intrarea laterală a stațiunii de golf Zalasprings, renumită în Ungaria, se află la 150 m, iar intrarea principală este la 2 km. Câteva parcele vacante separă proprietatea de Baia Termică, deoarece zona este recent parcelată. Din grădină există o vedere a toboganelor, de la balcon există o panoramă completă.
În zonă există apartamente nou construite, apartamente, unități de catering și chiar un minunat castel mic german cu vedere asupra proprietății, pe care proprietarul german și-a construit-o,

Proprietatea este situată pe un teren amenajat bine păstrat de 945 m2, unde există o poartă de intrare cu porți batante pe două laturi.
garaj. Există parcare pentru mai multe mașini în grădină. În grădină există un depozit de unelte din lemn, două leagăne și două grătare de piatră și ghivece, un mic iaz de grădină cu apă de spargere.
Proprietatea are o structură alcătuită din busteni alpin, înconjurată de izolație termică externă, tencuială Dryvit, gresie pentru acoperiș Terran.
Prin distribuție:
nivelul inferior are o terasă acoperită, un living cu o bucătărie americană, o sală de mese, o baie cu bideu cu duș, o toaletă separată pentru oaspeți și un dormitor și o scară. La parter, bucătăria din living are o sală de mese, gresie, parchet laminat cu efect de marmură gri, baia are efect de marmură albă, parchet laminat bej.
Accesul la mansardă pe scară: 3 camere, dintre care 2 au balcon, baie cu duș și toaletă. Dormitoarele au pardoseli cu gresie, iar băile au pardoseală din strat alb.
Încălzirea casei familiale este un circulator de gaz, căldura caloriferelor este amplasată în două case separate ale cazanului, o centrală combinată cu gaz ARISTON este asigurată, apa caldă este asigurată de un cazan electric, cu electricitate nocturnă, separat în fiecare baie . Serviciul de apă caldă poate fi amenajat și din cazan. Cele două unități de construcție sunt echipate cu contoare separate.
Uși și ferestre: ferestre din lemn, izolate termic și fonic, închise.
Casa a fost construită în 2006 și a fost finalizată definitiv în 2014. Casa a fost construită de proprietarul anterior, ca antreprenor de construcții pentru propriii săi copii, executată cu mare grijă.
Proprietatea se află, de asemenea, într-o locație foarte avantajoasă din punct de vedere al distanței.
Aeroportul Sármellék se află la 30 km de Zalaegerszeg, la 13 km de Hévíz și la 23 km de Keszthely.

Bunurile mobile pot fi achiziționate separat, după cum este necesar. Proprietatea este potrivită pentru afaceri, ospitalitate, scopuri comerciale, dar este foarte ideală pentru o casă familială pentru două familii. Prețul este foarte rezonabil, casa primește două case pentru practic un preț,
Casa este procesată și neîncărcată.


Dacă sunteți interesat, vă rugăm să sunați și priviți-l, chiar în weekend, această proprietate excepțională, care poate fi o oportunitate favorabilă de investiții sau poate oferi locuințe pentru două familii pe tot parcursul anului.

Aștept cu nerăbdare să vă trimiteți un e-mail, să vă sunați cu mulțumire și respect!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB