DE VÂNZARE Casă terasată, Kehidakustány, Zala, Ungaria, 8784 Kehidakustány Kőris u 9

DE VÂNZARE - Cod. 43244

  • Tipologie: Casă terasată
  • Zona: 54 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 0

Un apartament din caramida construit in 2002 cu teren propriu de tenis este de vanzare in Ungaria, judetul Zala, localitatea Kehidakustány, intr-o casa terasa cu 3 apartamente. Proprietatea terenului de tenis aparține acestui apartament. În 2022, am efectuat o renovare și modernizare completă.
Proprietatea necesită întreținere minimă! Întreținerea zonei verzi din părțile exterioare se realizează în prezent de către un antreprenor care locuiește în localitate, cu 10 euro de fiecare dată, de două ori pe lună vara.
2 camere, living cu bucatarie americana, sufragerie, baie cu toaleta, hol, centrala termica, terasa acoperita, parcare asfaltata pentru 2 masini, gradina cu gazon artificial, gard din piatra de gabion, teren de tenis privat vizavi de apartament, pe cealalta parte. in afara drumului. Imobilul este dotat cu apa, curent, gaz si canalizare.
Încălzire cu un cazan combinat pe gaz în condensare, care poate fi controlat de la distanță prin Wi-Fi cu un termostat inteligent. Apartamentul dispune de incalzire in pardoseala, functionarea incalzirii este extrem de placuta si economica datorita izolatiei termice bune.
Rețeaua de apă de reproducere a fost echipată cu un dedurizator de apă. Cazanul și dedurizatorul de apă sunt situate în cazanul, există posibilitatea de a conecta și de a amplasa o mașină de spălat. Intrarea în centrala termică se face pe coridor.
Aer condiționat interior în living. Deserveste excelent intregul apartament si poate fi folosit pentru racire si incalzire.
Apartamentul se ofera spre vanzare complet mobilat. Camere mobilate cu mobilier nou Ikea, hol, living, sufragerie. Mobilier modern unic de bucătărie și mobilier de baie. TV LED Samsung.
Bucataria este complet mecanizata. Mașină de spălat vase, frigider, cuptor, plită, cuptor cu microunde.
Mobilier din ratan pe terasa.
Acoperire de pardoseală în interior cu plăci spaniole mari și frumoase, lucioase. Terasa este realizata cu aceeasi lespeza ca si interiorul, dar intr-un finisaj mat.
În baie, există o cabină de duș spațioasă, cu pereți de sticlă, pe o parte, duș termostatic Kludi Cockpit Discovery Dual cu robinet, care oferă apă de baie la temperatura setată, cu opțiuni de sprinklere și duș manual. Oglinda de baie este dotata si cu iluminare LED si dezumidificator. Radiator pentru uscare prosoape în baie. Toaleta are un rezervor de apă ascuns.
Iluminat apartament cu lumini LED care pot fi controlate prin Bluetooth. Luminile de noapte cu LED din dormitor sunt potrivite și pentru încărcarea telefonului fără fir.
Ferestrele au 3 straturi de geam. Din exterior au obloane din aluminiu si plase de tantari.
Izolație termică. Mansarda este izolata cu vata de roca de 20 cm grosime. In interiorul apartamentului, sub incalzire prin pardoseala, izolatia termica are o grosime de 10 cm. Apartamentul este izolat la exterior cu izolatie din grafit grosime de 15 cm.
Camera de securitate solara pentru exterior, poate fi vizualizata de la distanta de pe un telefon inteligent.
Tigla Barmac pe acoperis, tigla Lindab pe acoperisul terasei.
Poti iesi si pe terasa din living, de unde ai vedere la terenul de tenis privat de vizavi si la padure.
Proprietatea este situata la 200m de padure intr-un mediu linistit.
Populația din Kehidakustány este de 1.185 de locuitori.
Din apartament: baie medicală și termală (800 m), loc de încărcare pentru mașini electrice, teren de golf Zala Springs (1 km), Penny Supermarket 13 km, Spar Supermarket 14 km
Locația sa este la 21 km de Lacul Balaton (Keszthely), Balaton Siófok la 103 km, Hévíz (Hévíz Tófürdő) la 14 km, Sármellék (aeroport) la 19 km, Budapesta la 204 km, autostrada M7 la 30 km, Zalakaros (Spa termală), Zalakaros 13 km.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB