DE VÂNZARE Casă, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ungaria, Tompa utca

DE VÂNZARE - Cod. 36980

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 100 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

În centrul orașului Miskolc, o casă tradițională de 100 m2, 3 + 2, confortabilă, din cărămidă, cu o zonă de grădină interioară exclusivistă de 80 m2, aproape de Piața Primăriei, lângă Petőfi utca și Meggyesalja utca.
Casa a fost construită la începutul secolului și renovarea sa completă a fost finalizată în 1985 și de atunci a fost transformată și modernizată de mai multe ori. Este o combinație încântătoare de stil demn burghez și soluții tehnice moderne.
Fațada exterioară a primit o culoare proaspătă timp de 3 ani, pe pereții masivi de cărămidă grosime de jumătate de metru, care protejează spațiul de locuit de zgomot, căldură și frig. Structura acoperișului a fost complet tencuită timp de 12 ani, cu 30 de ani de garanție, fără cusur, chiar și pentru instalarea mansardă suplimentară, ceea ce reprezintă o altă posibilitate de a profita de spațiul de locuit.
În timpul renovărilor au fost construite materiale de calitate, tehnologia modernă de bucătărie este o ușă de intrare unică.
Ușile și ferestrele din lemn oferă o sursă de aer liber pentru interior.
Cazanul cu gaz condensat și sistemul de radiatoare asigură încălzirea cu gaz constant, cu o factură de gaz sub nivelul costului unei clădiri mari de apartamente.
Datorită coșurilor reținute, puteți amplasa un cazan solid în subsol, iar în camera de zi și în două camere este posibilă și instalarea unui șemineu.
Vara, apartamentul nu necesită răcire mecanică, datorită zidurilor groase și a obloanelor, dar clima premium premium Daikin va face întregul apartament și mai confortabil în timpul unei luni de miere de mai multe săptămâni.
Camera de zi și cele două camere sunt mochete, camerele mici sunt podele laminate, celelalte camere sunt acoperite la rece, în stare bună. Bucătăria a fost recent modernizată la o bucătărie modernă de perete-perete cu aragaz cu gaz, cuptor cu microunde și mașină de spălat vase.
Lumina zilei de familie care este luminată de soare, deci este întotdeauna luminos și în afară de 4 camere de dimensiuni diferite pentru o familie mare sau multi-generații, oferă cazare practică și confortabilă.
Cele două camere cele mai mari sunt conectate printr-o arcadă largă, mărind posibilitățile de variație ale instalației, făcând plafonul de 3,2 m mai mare și mai spațios și mai magnific. Sistemul de alarmă și ușa mare închisă oferă casei o protecție completă, TV prin cablu, internet și telefon fix pentru confortul comunicării.
Există până la 4 mașini în curte, grădina interioară mică și o terasă mare acoperită pot fi utilizate optim în scopuri de afaceri de familie. Spațiul de depozitare de la capătul clădirii și pivnița a două camere pot oferi proprietății o funcție utilă suplimentară.
Potrivit imaginației noului proprietar, necesității și posibilității, această casă poate fi un birou de afaceri, un birou de acasă, o casă sau o combinație a acestora, deoarece toate zidurile interioare pot fi mutate sau chiar eliminate. 5-10 minute de mers pe jos până la infrastructura importantă, grădinița, școala, clinica medicală, autobuzul, tramvaiul, centrul comercial și chiar parcarea gratuită în această zonă!
Imobilul poate fi mutat imediat, în stare bună și gratuit după vopsirea și curățarea sau înlocuirea covoarelor.
Dacă vă uitați la ea, cu puțină imaginație, veți vedea imediat casa confortabilă, confortabilă, spațioasă și siguranța pe care toată lumea o dorește.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB