DE VÂNZARE Casă, Miskolc, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ungaria, Toth

DE VÂNZARE - Cod. 42300

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 606 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 3

O casă de familie de vânzare, potrivită și pentru o afacere de două generații cu utilitate, în Miskolc, în orașul grădina Martin. Fundația clădirii din cărămidă este din beton și piatră naturală.
O structură de acoperiș în mare parte nouă. Ferestre termoizolante, pereții sunt parțial izolați. Casa are 6 camere, 1 demi-camera, 1 living, 2 bucatarie-sufragerie, 1 magazin alimentar, 2 bai-wc, 1 toaleta-lavoar pe trei nivele (parter, mezanin, demisol). Exista posibilitatea de a construi mansarda. Spațiul de locuit fără bariere de la parter cu intrare separată este de 100 m2.
La acest nivel se afla 1 camera, 1 living-living, 1 demi-camera wc-lavoar, bucatarie-sufragerie, baie-wc, depozit de alimente si doua intrari cu un mic hol de intrare. Mezaninul (+1,6 m), tot cu intrare separată, are o suprafață de locuit de 76 m2. La acest nivel sunt doua camere, o baie mare-toaleta-bideu si o bucatarie-sufragerie. Suprafata demisolului (-0,9 m) cu intrare separata este de 76 m2. Nivelul demisol are 2 camere sau birouri, 1 hol, 1 cazane si depozit (12 m2) in stare locuibila.
În total, casa are 252 m2 de spațiu locuibil imediat. Deasupra mezaninului, mansarda este proiectată pentru a crea +50 m2 de spațiu de locuit utilizabil, astfel încât spațiul total de locuit poate fi schimbat la 302 m2.
Datorită celor patru intrări ale casei, este potrivită ca pensiune, dar este excelentă și pentru afaceri.ű
Terenul este de 606 m2, din care cca. 100 m2 este gradina. Curtea este pavată cu piatră de gazon. Exista un nou depozit acoperit de 125 m2. În curte există și două puțuri de apă, care sunt potrivite pentru instalarea unei pompe de căldură. Sistemul de încălzire centrală funcționează în prezent cu un cazan pe gaz, dar sistemul are și un nou cazan de rezervă pe combustibil solid.
Strada este pietruita cu asfalt, cu trafic redus, linistita si ordonata. Casa se află lângă biserica și parohia veche de aproape 100 de ani. Supermarket, scoala-gradinita, cabinet medical, biblioteca, statii de autobuz urban la 100-150 m. Avem vecini prietenoși și liniștiți. Centrul orașului Miskolc este la doar 15 minute de mers pe jos.
Miskolc este construit la poalele estice ale Munților Bükk și este centrul administrativ al județului Borsod-Abaúj-Zemplén.
Obiective pe scurt: în stațiunea de schi Parcul Național Bükki, observator, grădina zoologică, hotel Lillafüred Palace, peșteri, lac de plimbare cu barca, Tapolca Spa, Ellipsum experience și plajă spa, Diósgyör XIII. castelul secolului.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB