DE VÂNZARE Altele (comerciale), Tokaj, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ungaria, Arany János utca

DE VÂNZARE - Cod. 39843

  • Tipologie: Altele (comerciale)
  • Zona: 241000 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 0

!! UNIVERSAL, PROTECTAT VIN-URA ȘI VINERĂ OPERATĂ ÎN ZONA VIN TOKAJI, PROTECTATĂ DE LUME !!
De la cultivarea strugurilor la îmbuteliere și depozitare, toate condițiile sunt în vigoare la nivelul UE.
Ele cultivă 23 de hectare de teren la propriu, pe cele mai cunoscute versanți montane din Regiunea Vinului Istorică Tokaj, cu podgorii favorabile sud-sud-vestice. În prezent, cultivarea se face pe soiuri tradiționale Tokaji în plantații noi sau renovate, de ultimă generație, de 5.200 de capital / ha. Podgoriile sunt amplasate în jurul cramei, la îndemână, cu o logistică bună. Printre produsele lor se numără mai multe vinuri care au câștigat premii deosebite la concursuri și expoziții internaționale și interne!
Capacitatea anuală actuală a fabricii și fabricii este de 500.000 de sticle / an, cea mai mare parte fiind exportată. Vinăria furnizează 40% din nevoile sale interne și 60% din exporturile către partenerii de export, inclusiv Europa, Orientul Îndepărtat și piețele americane.
O parte din afacere este cea de aproape 740 mp pensiune vină pe un teren de 4400 mp, al cărui întreg parterul este ocupat de vinărie. Este întotdeauna certificat ISO actualizat și îndeplinește toate cerințele actuale ale UE pe parcursul procesului de producție, maturare și depozitare. Planta este completă, de la presare în vid, prin rezervoare de reducere a îmbătrânirii vinului și prin uzina de îmbuteliere. Vinul de port este rezolvat în două pivnițe proprii de 500m2, care au o sută de ani și au o vechime istorică.
Deasupra vinăriei se află o altă pensiune satisfăcătoare, cu 7 dormitoare și un spațiu comunitar imens, cu o bucătărie americană-zonă de luat masa la 320 mp. Există o clădire conac, care poate fi folosită ca muzeu al vinului sau pensiune.
Stocul de vin îmbuteliat și alergat în prezent este de aproximativ 300 de milioane HUF (la prețul de înregistrare), care este în continuă schimbare.

În plus, un alt teren de 6500 mp este de vânzare în apropierea centrului satului. În prezent, o nouă investiție majoră în acest domeniu este lansată ca proiect. Principiul companiei este dezvoltarea continuă și returnarea capitalului. Aici va fi pusă în aplicare o nouă fabrică de vin cu o suprafață de 2500 mp, cu o plantă mărită, care va fi ușor accesibilă de camioane. La etaj cu pensiune cu mai multe camere, terasă panoramică cu vin, spațiu public.
Construcția este în curs, a început! Termenul de implementare 2020.10. luni. Deoarece compania a solicitat și a câștigat cu succes o subvenție UE nerambursabilă, proiectul va dura timp pentru finalizare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB