DE VÂNZARE Altele (comerciale), Gyöngyöspata, Heves, Ungaria, Gyöngyöspata, Táncsics Mihály út 17.

DE VÂNZARE - Cod. 43032

  • Tipologie: Altele (comerciale)
  • Zona: 2015 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 1

În Ungaria, în Gyöngyöspata, la poalele Munților Mátra, într-un cadru frumos, este de vânzare o pensiune cu terenul asociat.
Pensiunea Pata-tanya funcționează cu succes de opt ani. Este o investiție stabilă și oferă o afacere bine stabilită, o bază de oaspeți bine stabilită, securizată, rezervări viitoare și echipamentele și mobilierul necesare funcționării, toate fac parte din prețul de achiziție, astfel încât să poată genera venituri imediat.
Pensiunea are un rating de 9,9 pe site-ul de recomandare de cazare, un rating maxim de 5 pe Facebook și un rating de 4,8 pe Google.
Pensiunea este reprezentată și pe portaluri populare de rețele sociale.
Satul Gyöngyöspata găzduiește 4 festivaluri de vin anual, iar vinurile din regiune sunt prezentate în restaurantele cu stele Michelin.
Deschisa in 2015, casa a fost renovata pentru a satisface toate cerintele si este in stare ca noua. Proprietatea are o suprafață de 1443 m2 și poate fi continuată ca o afacere comercială, oferind noului proprietar un venit pasiv, sau folosită ca casă de vacanță privată sau bloc de apartamente.
Cele două tipuri de utilizare pot fi operate chiar și în același timp, astfel încât proprietatea să poată fi folosită profitabil în până la 10 ani. Clădirile pot găzdui până la 24 de persoane în total.


Părți ale proprietății:
- 2 apartamente, fiecare cu doua dormitoare (fiecare camera are baie proprie) si bucatarie. Un apartament poate găzdui 8 persoane (65 m2 + două terase, 20 m2), celălalt apartament poate găzdui 6 persoane (75 m2 + cramă privată, 30 m2). Incalzirea (centrala moderna pe gaz) in ambele cladiri poate fi controlata de la distanta prin internet. Apartamentele pot fi încălzite și cu un șemineu pe lemne.
- 3 cabine din lemn izolate termic cu terase acoperite de 20+8 m2, cu baie proprie si chicineta. Încălzirea are loc prin panouri electrice de încălzire, care pot fi, de asemenea, controlate de la distanță, iar apa caldă este furnizată prin cazane de apă caldă Ariston
- 4 camere pivotante cu senzori de sunet și mișcare care pot fi monitorizate prin intermediul smartphone-ului de oriunde în lume
- zonă de relaxare în aer liber acoperită de 40 m2, cu un cuptor fermier care poate găzdui până la 40 de persoane
- saună în aer liber cu infraroșu pentru 3 persoane și cadă cu hidromasaj încălzită cu căptușeală din plastic pentru 6 persoane
- 280 m2 de pasarela pavata si o curte cu gazon cu copaci
- loc de parcare privat, inchis
- Depozit metalic, diverse anexe
- statie proprie de tratare a apelor uzate (tehnologie suedeza)
- satul sapat cu apa curata, productiva
- poarta electrica de intrare
- Pivniță
- incalzire moderna: gaz, curent, lemne

Pensiunea dispune si de un teren de 572 m2 situat vizavi de pensiune. Pe această proprietate se află stația de epurare (produs suedez), care este conectată la clădirile pensiunii.
Această proprietate poate fi folosită și ca parcare sau în alte scopuri.

Despre zonă: Mátra este a doua cea mai populară regiune turistică din Ungaria. În același timp, pensiunea este aproape de județul Nógrád, astfel încât atât frumusețea Mátra, cât și Nógrád sunt ușor accesibile. Lucrul special despre Gyöngyöspata este biserica de renume mondial și satul unic de pivniță cu șapte etaje. Hollókő, celebrul Sat Monument al Patrimoniului Mondial, este la o jumătate de oră de mers cu mașina, Rezervația de bivoli Mátra este la 5 km, orașul Gyöngyös este la numai 11 km, iar numeroasele atracții din Mátra sunt, de asemenea, ușor accesibile. Împreună cu partenerii noștri din turism, oferim oaspeților noștri o experiență gastronomică unică atât iarna, cât și vara. De la mâncăruri tradiționale din carne de porc maghiară până la delicioasele preparate Palóc, putem oferi totul.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB