DE VÂNZARE 2 camere, Budapest, Budapest, Ungaria, Puskin street

DE VÂNZARE - Cod. 27018

  • Tipologie: 2 camere
  • Zona: 52 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

Apartament de vanzare de la proprietar. La Budapesta 8-lea arondisment din așa-numitul Palotanegyed (trimestru Palace), aproape de Muzeul Național, acest renovat, restructurat, spatios apartament 52 squaremeter, e de vanzare cu o bucătărie în plan deschis, două halfrooms, plus 15,5 mp mansarda (Galerie) .
Spatiile reprezentative sunt bine separate face plat convenabil pentru orice nevoie din familii mari la mai multe chiriașilor, prin urmare, este potrivit pentru scopuri investiționale, de asemenea.
Renovarea a constat din faceing interioare și pictură, precum și de restructurare, în locul conductele de apă și cabluri de energie electrică.
Exista o multime de cameră în bucătărie nou, bulit-și spațiul de trecere de 4 metri a făcut posibilă pentru a crea două mansarde separate, de asemenea.
Încălzire este furnizat de convectoare de gaz în camera de zi și jumătate de camere, si un INFRAPANEL electric controlat termostat în dormitor.
Casa monument este în bune condiții, renovari si renovările sunt în curs de desfășurare (înlocuiri acoperiș, fum, apă și cabluri electrice sa întâmplat deja).
Situat în inima orașului, aproape de Astoria și universități din centrul orasului cu transport excelent acest apartament poate fi achiziționat pentru 18,8 milioane HUF. (59000 EUR)

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB