DE VÂNZARE Casă, Tiszafüred, Jász-Nagykun-Szolnok, Ungaria, Húszöles ut

DE VÂNZARE - Cod. 27187

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 890 m²
  • Camere: 3 bedrooms + den
  • Podea: 1

Detalii zona:
Tiszafüred este un oraș în județul Jász-Nagykun-Szolnok, în Nordul Marii Câmpii regiunea din centrul Ungariei. Orașul vă oferă toate facilitățile v-ați aștepta, cum ar fi magazine locale, bănci, baruri și restaurante. Există o piață locală de două ori pe săptămână, în piața centrală a orașului, unde puteți cumpăra tot felul de produse locale. Tesco și Lidl supermarket-uri pot fi găsite în oraș.
Există o mulțime de a face în și în jurul Tiszafüred. Frumosul oraș stil baroc de Eger este de aproximativ 45 minute de mers cu mașina și oferă cafenele frumoase și restaurante, precum și Bazilica magnific și castel. Parcul Național Hortobagy este la numai 30 de minute și este o zonă mare pentru a vedea mai multe specii de păsări și animale sălbatice, care sunt native în Ungaria. Abádszalók este de călătorie 15 km, și are o gamă mare de activități sportive de apă, inclusiv schi nautic, tobogane și mult mai mult. Sau vă puteți relaxa pur și simplu pe plajă pe malul lacului de la Lacul Tisza și bucurați-vă de soarele de vară. Există, de asemenea, un centru spa / băi termale în apropiere deschis pe tot parcursul anului.
Budapesta este de aproximativ 1 oră 45 minute cu mașina, folosind autostrada M3, iar aeroportul se află la aproximativ aceeași. De asemenea, orașul Debrecen are un aeroport care este de aproximativ 55 de minute, iar este deservită de "Wizzair" direct din Luton Aeroportul din Londra.

Detalii: Casa
Casa, construita in 1950 se afla pe un etaj cu structura având un living / sufragerie, bucatarie, camara, baie, 3 dormitoare + și un den. Există o baie în interiorul casei și un stand toaleta situată în afara în spate. În partea din spate a casei există o zonă de agrement, care are o masă de ping pong și poate conține alte activități - această zonă este acoperită. Există un loc garaj interior, dar, de asemenea o multime de spatiu pentru autoturisme de parcare pe lot. Există, de asemenea o mansarda pentru mult spațiu de stocare. În afara există grădini frumoase, care oferă o mulțime de curtoazie intimitate copacilor maturi și arbuști. Electricitate, gaze și apă sunt prezente și conectate. Amplasat într-o locație frumoasă vă puteți bucura de o casă frumoasă vacanță liniștită, sau, eventual, chirie pentru venituri suplimentare.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB