DE VÂNZARE Casă, Nagyoroszi, Nógrád, Ungaria, Széchenyi út 9.

DE VÂNZARE - Cod. 36985

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 300 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 3

Locuinței textul liber:

Județul Nógrád într-un mediu liniștit și liniștit, la 35 km de Vác, aproape de granița slovacă 300 m2 (pivniță 124 mp, parter 124 mp, 90 mp) 60% gata pentru o casă de vânzare de vânzare. Are un teren de 1800 m2, din care este posibilă o parcelă suplimentară. Din mansarda aveți vederi frumoase ale dealului hora.

Casa este de trei etaje.
Lumina naturală este asigurată în pivniță. Zidul este beton armat de 60 cm. În pivniță se poate crea o spălătorie, o baie cu toaletă, încăperi de depozitare, un spațiu mecanic și un garaj. Apă, încălzire și canalizare au fost construite în aceste spații. Întreaga zonă de pivniță este acoperită cu beton de 10-12 cm.

Parterul poate fi accesat printr-o terasă. Podeaua are izolație de 5 cm și încălzire prin pardoseală în sufragerie, bucătărie, toaletă și baie. Amplasarea parterului a fost făcută cu un designer de interior, dar poate fi stocată la cerere. La acest nivel se află o cameră de 13 m2, o garderobă de 9 m2, o baie de 7,7 m2, o cămară de 2,9 m2, o ancoră de 3,4 m2, o toaletă de 1,8 m2 și o cameră de zi de 57,3 m2, a fost construită bucătărie.

La mansardă, camerele pot fi adaptate nevoilor. În prezent nu există pereți, apă, încălzire, conducte de canalizare. Acoperișul a fost renovat în 2017 (plăci noi colorate, folie nouă, caneluri îngroșate pentru materiale izolante, ferestre de acoperiș velux)

Casa a fost construită din cărămizi de 30 cm, unde a fost necesar static, a fost 38 cm. În 2017, 7 uși și ferestre din plastic cu 3 straturi, din plastic, erau prevăzute cu jaluzele din aluminiu. Casa are izolație de 10 cm. Materialul izolator al peretelui, materialul izolant al bazei și materialul izolator de acoperire a pardoselii sunt incluse în prețul casei.
Electricitatea, canalizarea și apa sunt în casă. Gazul este disponibil pe teren, este construit, dar casa nu a fost încă introdusă.

Proprietatea este gratuită, posedă o licență de preluare a proprietății.

Vă rog să mă sunați pentru mai multe informații. Proprietatea poate fi vizualizată, dar vă rog să mă contactați în avans cu câteva zile înainte.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB