DE VÂNZARE Casă, Csátalja, Bács-Kiskun, Ungaria, Dóza György út 31

DE VÂNZARE - Cod. 42390

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 112 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

O casă familială din cărămidă de 112 m2 cu 4 dormitoare construită în Csátalja în anii 1980 cu un teren de 3.742 m2. Poate fi achiziționată cu o suprafață de 80 m2, zidărie mixtă, anexe vechi și clădiri agricole.

Cladirea principala orientata spre strada are 4 camere (20, 19, 14,7 si 13,7 m2), hol, hol, bucatarie-sufragerie, camara, baie si toaleta separata. Încălzirea era asigurată de un cazan mixt sub formă de radiatoare cu panou (cazanul era defect, radiatoarele cu panou erau parțial demontate).

Clădirea de aproximativ 80 m2 din spatele clădirii principale a servit cândva drept casă de familie, era potrivită pentru locuit, are bucătărie și baie. Starea statică a casei unifamiliale și a anexelor anexate este suficientă, dar se recomandă modernizarea și renovarea ingineriei structurale (conducte, încălzire) și construcții de specialitate (uși, ferestre, placari, zugrăveli, geamuri). Obiectul va fi predat nemobilat, in starea prezentata in poze. Terenul de 3.742 m2 este ideal pentru curtea din spate, creșterea animalelor și a culturilor.

După renovările/modernizările mecanice și estetice necesare, complexul poate deveni o locuință excelentă, spațioasă, chiar autosuficientă pentru următorul său proprietar. Proprietatea poate fi luată în posesie imediat, fără pretenții și sarcini. Ajutăm la renovarea proprietății prin aranjarea unor profesioniști contra unei taxe separate.

În cursul secolului al XVIII-lea, camera regală a stabilit așezarea Csátalja (germană: Tschatali) în mai multe valuri cu germani catolici, astfel încât de atunci multe familii care se identifică ca germani trăiesc în așezarea până astăzi. Așezarea Csátalja devine din ce în ce mai populară în rândul locuitorilor de limbă germană, multe familii germane și olandeze au ales recent așezarea din județul Bács-Kiskun, care oferă o viață liniștită la țară. Este la doar 15 minute cu mașina de orașul Baja, unde sunt disponibile toate cumpărăturile (Tesco, Lidl, Aldi, Spar, Penny etc.), precum și centrul comercial Family Center și restaurantul fast-food McDonald's. Așezarea devine din ce în ce mai populară în rândul oamenilor vorbitori de germană, multe familii germane și olandeze au ales în ultima vreme așezarea districtului Bács-Kiskun, care oferă o viață liniștită la țară.

Dacă doriți să ne contactați în limba germană, vom primi cu plăcere scrisoarea dumneavoastră pe e-mail. Oferim consiliere gratuită de creditare și calcule de credit ieftine pentru cumpărarea unei locuințe unifamiliale. Ne puteți găsi și pe pagina de socializare

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB