DE VÂNZARE Bar/Restaurant/Club, Paks, Tolna, Ungaria, Építők útja 2/1

DE VÂNZARE - Cod. 36305

  • Tipologie: Bar/Restaurant/Club
  • Zona: 70 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

Paks a devenit un presărat risipitor, cultic.
Magazinul are o suprafață de 70 m2, pe două nivele, cu numărul de parcelă individual, convenit cu echipament complet, echipament și infrastructură.
Proprietatea a fost complet renovată timp de 5 ani. În acest an, sunt renovate întreaga structură de acoperiș și uși și ferestre izolate. Noua retea electrica si sanitara, incalzire centrala cu boiler combinat, cu manometre individuale. Are toalete bine amenajate și camere de oaspeți, precum și un set complet de facilități, cu aer condiționat. Parcare privată și gratuită, privată, este posibilă chiar în fața magazinului. Premisa de afaceri este situată într-una dintre cele mai aglomerate părți ale Paks, pe strada Építők út. Datorită proprietăților proprietății, există multe posibilități de a crea un spațiu de afaceri cu alte profiluri, chiar și birouri, dar domeniul de activitate actual poate fi deschis imediat.
Paks este un oraș dinamic în curs de dezvoltare. În următorii câțiva ani, vor exista multe oportunități de creștere a populației datorită extinderii centralei nucleare, datorită dezvoltării regiunii și a planului de urbanism al Paks.
Întrucât afacerea de astăzi oferă o serie de oportunități care nu sunt utilizate în prezent, un nou proprietar tânăr, dinamic, cu drepturi depline va fi o mină de aur a unui trai acum prosper și sigur, cu o bază de clienți stabilită.
Motivul vânzării este complet necunoscut populației Paks: operatorul sa retras și vrea să fie un bunic cu normă întreagă pentru restul vieții.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB