DE VÂNZARE Casă, Szeged, Csongrád, Ungaria, Szeged, Szabadkai u.39.

DE VÂNZARE - Cod. 26826

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 167 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 0

Ságvári cabane lângă drumul principal la drum de la Subotica este situat pe proprietate. Din cauza orașului, locația periferică, are o perspectivă de dezvoltare puternic! Un zone industriale calificat, case urbane-decomandat, ci, de asemenea, ca parte a capacităților de excelență de mediu. Granița de sud a maturității autostrada și apropierea de infrastructură de utilități publice face potrivit pentru ambele, activitatea de afaceri pentru a continua, dar la crearea acasă. Proprietatea este accesibilă de vehicule mai mari, garaj disponibile in curte de stocare prin intermediul drumul principal, intrare din beton bine construit. Poarta intrarea în clădire cu o înălțime de cinci scări pentru a obține în. Nivelurile ridicate de podea și izolare buna pentru uscat corp, mucegai, mucegai!
Utilizat anterior în scopuri comerciale, precum și o clădire restaurant, are un bun interioare aspect.
2 dormitoare cu vedere la front stradal, care deschide împreună și separat fiecare 21 nm, inaltime de 2,8 m. Celelalte camere ale casei, prin modul în care plafoanele diferite, variază între 2,7 și 2,9 m. În plus, două camere mari, 3 dormitoare poate fi folosit ca o cameră care este 10, 11 și 13 nm în mărime. Ca toaletă 2 bai 2 toalete disponibile.
În alte domenii, o 14nm-es in un loc răcoros camere, bine ventilate sunt construite cu un 18Nm-și 21nm- și garaj și un atelier. Toate acestea completate de foc, aparate mici și alte vehicule, magazii instrumentale, ori semi-uscate acoperite de mari dimensiuni este integrat în spatele ólakkal potrivit pentru animale. Construit la începutul anilor "clădirea anilor '90, blocul este folosit și o caramida mare construit mixt. Linii standarde de inginerie, sistem de incalzire centrala acum depășite, anterior co-concediat, apă și electricitate, nevoia totală de renovare. În timp ce în casa puterii industriale trei faze este introdus, dar nu există nici metru.
  Mansarda este construita, acoperișul și hélyazat, placare, stare bună. Imobilul este o suprafață totală utilă de 240 nm. Zona este usor accesibila cu transportul public, dar înainte de stația de tramvai finală de 4 Apăsați în aprox. Acesta este la 10 minute distanță.
Proprietatea este recomandată continuarea activității de întreprinzător, dar oferă, de asemenea familie cu mai multe generații mediu rezidențial și de viață excelent.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB