DE VÂNZARE Vilă, Balaton, Veszprém, Ungaria, Pécsely

DE VÂNZARE - Cod. 23027

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 310 m²
  • Camere: 9
  • Podea: 2

Aș dori să vânzare o casă uimitoare si teren situat în Parcul Național Plattensee din regiunea numită Balatonfelvidék, în bazinul de Pécsely.
VA RUGAM SA viziona filmul AICI pe YouTube!

Sat mic și fermecător de Pécsely de 600 de locuitori este situat pe coasta de nord a lacului Balaton / Plattensee în partea de jos a frumoase podgoriile din Balatonfelvidék. Pécsely este de 5 km de Plattensee în sine, și la 10 km de Balatonfüred, la nord de Tihany.
Pe o suprafață de 813m2 de teren sunt 3 clădiri care au fost proiectate de arhitectul Endre Szűcs, care este un expert recunoscut de clădiri ecologice în regiunea de Balatonfelvidék. Casa principală este o vie casa de 2 etaje de 310 de metri patrati. Casa a fost proiectat în conformitate cu standardele estetice ridicate, în același timp, acesta este echipat cu toate facilitățile moderne. Partea streetward a casei a fost inițial magazin fierar de sat în secolul al 19-lea. În conformitate cu tradițiile orale-tâlharul de drumul rău famat numit Sobri Jóska, de asemenea, au avut caii potcovit aici. Pe lângă casa principală, următoarele clădiri suplimentare fac parte din imobiliare: grătar în grădină și domeniul social, bucătărie de vară, o crama cu un mic loc de vin băut și a treia clădirea principală este o casa magazin de unelte de depozitare și vehiculele din agricultură . Sau listarea este o opțiune pentru vânzare în țara vecină, care zona este de cca 9 000 de metri pătrați (nu se includ această listare) clădiri suplimentare pot fi plasate pe lângă cele 3 clădirilor existente, din moment ce sol-Terenul este inconjurata de trei strazi care furnizează accesibilitate. Proprietatea este livrat cu utilități publice complete. De drenaj este conectat în comune de utilități publice din satul Pécsely. De energie electrică realizată de la strada este de 3 faze, apa și gazul sunt legate. Există, de asemenea, un șofer bine în imobiliare, care oferă posibilități de irigare extrem de economice.
Dimensiunea de clădirea principală, din casa de locuit este de 310 de metri patrati pe deplin utilizabile. De la etaj la sol 3 scari duce la etajul 2. Planul de sol prezentat arată că există 9 camere, 2 bucatarii, 3 bai, o toaletă separată și 2 porticuri. Casa a fost construită din țiglă blană modern, care este parțial decorat cu acoperire de piatra. Plafonul este un plafon tradițional cu nervuri: podeaua bandă de lemn din două etaje pune pe traverse de lemn. Structura de acoperiș de lemn a fost realizată de către locul de muncă special tâmplar și este fabricat din lemn de pin din Borov. Acoperișul este acoperit cu trestie de lacul Balaton de 35 cm grosime. Acoperiș de paie tradițional a fost restaurat recent. În suprafața de cel mai intim al acoperișului este rămase în urmă termic dovada moderne și gips-carton acoperite cu stuf acoperire, acest lucru este vizibil pe fotografiile. Pardoseala din spațiile de locuit este podea benzi de lemn, pe coridoare, în băi, în toaletă și de pe terasa este de gresie rustic din ceramică. Apa calda este asigurata de 2 cazane de gaz de tip Vaillant, incalzire este de radiatoare. Aragaz și teracotă antic sunt, de asemenea, funcționează, ei sunt capabili să producă căldură în zilele reci de iarnă, pe lângă atmosfera placuta care le oferă. Prezent Mobilierul caselor este de asemenea de vanzare, pretul este negociabil. Sper că am trezit interesul dumneavoastră și vă va urmări, de asemenea, filmul despre acest complex imobiliar,

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB