DE VÂNZARE Hotel, Hévíz, Zala, Ungaria, 8380 Heviz, Szechenyi u. 23

DE VÂNZARE - Cod. 31548

  • Tipologie: Hotel
  • Zona: 2450 m²
  • Camere: 51
  • Podea: 3

VANZARE *** Hotel în centrul proprietății unice față de plajă de pe lacul Héviz în UNGARIA

Orașul Hévíz este situat în partea de sud-vest a Ungariei. La numai 14 km distanță de hotel este aeroportul internațional cu același nume al orașului. Hévíz Lacul este singurul lac termal natural din lume, încă cunoscută la momentul Imperiului Roman, unde vă puteți scălda și de îngrijire pe tot parcursul anului. Datorită proprietăților sale minunate fluxul turistic din zona este în creștere an de an. În 2012, de exemplu, ei au ajuns până în prezent doar 19 mii de turiști din Rusia, în timp ce în 2017 a existat o creștere prezență de 64% față de 2016 (conform datelor oficiale ale Asociației ator rusă).
Datele menționate mai sus și faptul că hotelul se află pe o plimbare de cinci minute de lac, face Pannon Hotelul poate avea perspective semnificative pentru dezvoltarea viitoare. De asemenea, situat lângă Biserica Duhului Sfânt, biserica principală a orașului, se învecinează cu primăria. Vizavi de hotel este magazin alimentar locale, ceea ce este foarte important pentru turistul în alegerea hotelului.
Hotelul (total de 2450 mp) a fost construit in 1977 pe trei etaje, cu 51 de camere, parcare pentru persoane, restaurant (100 mp), baruri (48 de metri pătrați), sala de conferinte pentru 50 de locuri. Fiecare cameră are baie proprie, frigider, TV și balcon. Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri. Există, de asemenea, două birouri, o sală de tratament precum și diferite zone de servicii care pot fi restructurate pentru a obține camere suplimentare. Lotul de parcare situat pe teritoriul hotelului are o capacitate de 10 autoturisme si 5 autobuze.
De la ultima renovare a fost în perioada 2003-2005 sunt necesare în acest sens, noi locuri de muncă. Ai putea crede, de asemenea, a unei clădiri creștere, organizarea unui centru de sănătate, construirea unui bazin, deschiderea unui restaurant pe drum, construirea o anexă cu apartamente, amenajarea unui sistem voltaice pe acoperiș , este de a face proprietatea de auto-suficiente pentru o eventuală vânzare a energiei electrice către terțe părți. Este de la sine înțeles că programul de reconstrucție este în funcție de bugetul pe care este de așteptat. Ele sunt, de asemenea, nu exclud echipamente din Comunitatea Europeană. Unicitatea stațiunii și locația hotelului (în viitor, de asemenea, sanatoriu) garantează câștiguri bune peste un anumit aflux de clienți.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB