DE VÂNZARE Garsonieră, Budapest, Budapest, Ungaria, Illés utca 12

DE VÂNZARE - Cod. 33619

  • Tipologie: Garsonieră
  • Zona: 38 m²
  • Camere: 1
  • Podea: 4
  • Starea clădirii: Excellent

Cladirea Mele

Acest apartament confortabil face parte din noile construcții ale clădirii Illes, situată între străzile Illes și Köris. Clădire cu șase etaje, cu 13 apartamente pe etaj și spații comerciale la parter, distribuite în portaluri.

O clădire de înaltă calitate cu port automat, 2 ascensoare, sistem de înaltă tehnologie pentru televizoare, sistem electric pentru luminile și acces direct la garaje. un exterior modern și luminos.

Localizarea sa face ca acesta să fie un produs excelent de investiții, pentru că este aproape de Universitatea Semmelweis din Budapesta, în fiecare an mii de studenți maghiari și alte naționalități au venit aici să studieze Medicina și alte cariere bio-sanitare.

Linia de stop 3 Klinikák a metroului din Budapesta este la doar câțiva pași distanță. De asemenea, puteți accesa cu autobuzul (nr. 9, 99, 99A, 17), ca troleibuz (nr. 89) și cărucior (nr. 24, 28).

 

ZONA VIII

Aceste apartamente practice sunt situate în clădirea Illes, în districtul VIII, una dintre zonele mai extinse ale Budapestei. O zonă care dispune de toate serviciile de care aveți nevoie: restaurante, cafenele, cinematografe, săli de gimnastică cu spa, centre de wellness și centre de înfrumusețare, coafură etc.


Acest cartier se caracterizează pentru mii de studenți și tineri, deoarece, printre altele, există și Facultatea de Medicină. De asemenea, este o zonă liniștită și de agrement, pentru securitatea și parcurile sale, precum parcul Orczy cu dimensiuni largi.

Parcul Orczy este un parc renumit care are copaci și spații vechi de o sută de ani, când sportul poate fi practic și locuri de joacă. Un parc pe care toți iubitorii de natură și sport le place să viziteze; există, de asemenea, o școală sportivă unde puteți practica tenis, fotbal, baschet, handbal, patinaj și alte sporturi din Budapesta.

De asemenea, într-adevăr aproape de aceste apartamente din Budapesta, găsim o sală de gimnastică cu mai mult de 3000 de metri într-o piscină mare și o dimensiune largă unde puteți practica înotul.

O conexiune excelentă cu transportul public în zonă.

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să-mi spuneți numărul: +36 70 634 2499

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Tamas Csaki
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB