DE VÂNZARE Complex balnear, Balaton, Somogy, Ungaria, Balatonmáriafürdő, Akácfa utca

DE VÂNZARE - Cod. 31087

  • Tipologie: Complex balnear
  • Zona: 661 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2

Balatonmariafurdo-Alsó 661 m2 teren de 196 m2, nerestricționate cabana, mobilat de vanzare in limita Balatonfenyves. Clădirea este semidecomandat, două sunt exact la fel, pot fi de asemenea utilizate în mod independent părți de carcasă este o curte comuna. Fiecare parte a clădirii de la etajul al doilea cuprinde trei dormitoare (o cameră dublă cu balcon, o cameră pentru 1-2 și o cameră pentru 3 persoane), și un bloc de apă. La nivelul inferior o cameră mare modernă de zi, sala de mese, bucatarie, baie, într-o cameră chiuvetă separată. Casa are 3 etaje, care nu a construit la mansarda momentul, dar pot fi convertite cu ușurință lakószintté. Proprietatea de vacanță este situat mopuri, astfel încât terasa / curte este absolut nici o perspectivă de pe stradă. terasa imensa in gradina este, mobilier unic, durabil din lemn și un hamac, gratar, semineu si o depozitare (bărci, biciclete). Parcarea este, de asemenea, rezolvată pentru mai multe automobile. Companiile mari și familii, în special alegerea ideală pentru frați.
O casă confortabilă la 5 minute de mers de bine întreținute, plaja deschis imens, frumos țărm ierboase, folosirea gratuită a terenuri de volei, terenuri de baschet, toalete și dușuri, disponibile pentru o suplimentare șezlongurile de încărcare, bărci cu pedale, de asemenea. Restaurante, baruri, saloane de înghețată pentru a asigura o vacanță lipsită de griji.
Cel mai apropiat magazin este la 300 de metri distanță, iar cel mai apropiat restaurant la 150 de metri de casa de vacanță.
Balatonmáriafürdő-jos a casei de vacanță stația de cale ferată 3 minute de mers pe jos lent, se poate ajunge ușor cu transportul public.
Balatonmariafurdo auto centru de 3min, în cazul în care, supermarket-uri, se află magazine de tutun port (de transport maritim de mers pe jos este disponibil). sediul Balatonfenyves cerând numai 5 minute cu mașina, dar nu și de mers pe jos. Aici viața de noapte funky, are grijă de tineri și de vârstă mijlocie oameni distrați. Există mai multe opțiuni pentru drumeții în apropiere, fie cu mașina, fie cu bicicleta, în caz de vreme rea la băile termale din apropiere pot oferi relaxare. 20 km de Hévíz, Zalakaros 30 km, la 10 km de Marcali. Sármellék Hévíz-Balaton Airport este la numai 30 km.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB