DE VÂNZARE Complex balnear, Balaton, Somogy, Ungaria, Balatonfenyves

DE VÂNZARE - Cod. 30470

  • Tipologie: Complex balnear
  • Zona: 196 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 2

Balatonmariafurdo inferior 661 m2 teren de 196 m2, casa de vacanta nerestricționate, mobilat de vânzare Balatonfenyves periferia. Imobilul este semi-decomandat, doua sunt exact la fel, pot fi, de asemenea, utilizat independent părți de carcasă este o curte comună. Fiecare parte a clădirii de la etajul al doilea cuprinde trei dormitoare (o cameră dublă, cu balcon, o cameră de 1-2 persoane, o cameră de trei persoane), precum și un bloc de apă. cameră mare moderne de living, sala de mese, bucatarie, baie, WC într-o cameră separată la nivelul inferior. Casa nu este construit pe 3 etaje, mansarda este in acest moment, dar pot fi convertite cu ușurință lakószintté. Proprietatea de vacanță este situat mopuri, astfel încât terasa / curte de pe stradă nu există absolut nici o înțelegere. Uriașa terasa curte este, mobilier unicat durabil din lemn și un hamac, gratar, loc cu nisip și o depozitare (bărci, biciclete) distanță. Site-ul de parcare pentru mai multe mașini. companii mari și familii, în special alegerea ideală pentru frați.
Imobilul este situat la cinci minute sunt disponibile ușor de mers pe jos de bine întreținute, plaja frumos deschis, frumos țărm cu iarbă, utilizarea gratuită terenuri de volei, terenuri de baschet, toalete și dușuri, pentru un plus de scaune de punte de încărcare, bărci cu pedale, de asemenea. Restaurante, snack-baruri, saloane de înghețată asigura o vacanță lipsită de griji.
Cel mai apropiat magazin este la 300 de metri distanță, iar cel mai apropiat restaurant la 150 de metri de casa de vacanță.
Stația de cale ferată-Balatonmariafurdo de jos la casă de vacanță 3 minute de mers lent, făcându-l ușor accesibil cu mijloacele de transport public.
Balatonmariafurdo centru de 3min auto, în cazul în care portul (de transport maritim de mers pe jos disponibile), supermarketuri, magazine de tutun. Centrul Balatonfenyves este la doar cinci minute cu mașina, dar nu obositoare de mers pe jos. Aici viața de noapte funky, are grijă de tineri și de vârstă mijlocie oameni distra. Există mai multe opțiuni pentru drumeții în apropiere, fie cu masina sau cu bicicleta, in caz de vreme rea la băile termale din apropiere pot oferi relaxare. Hévíz 20 km, Zalakaros 30 km și 10 km de Marcali. Sármellék Hévíz-Balaton Airport este la numai 30 km.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB