DE VÂNZARE Clădire, Lenti, Zala, Ungaria, Béke-Straße, 8960 Lenti

DE VÂNZARE - Cod. 36181

  • Tipologie: Clădire
  • Zona: 713 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 1

descriere
Casă cu grădină

Aproape de băile termale

Teren: 713 m2

Suprafață de locuit: 76,8 m2,

Suprafață utilă (cu subsol 12 m2): 28 m2.

Dormitor: hol, hol, dormitor, bucatarie, baie cu toaleta, salon de infrumusetare, foisor in curtea casei. Sala de subsol disponibilă.

Descriere: Construcție tipică de cărămidă solidă din Ungaria. Stoc stoc în stare bună. Dăunele umede care au fost permanent drenate de la fundație cu izolație termică de fundație (înălțime completă) combinată cu deshidratare automată (LIAPOR + STYRODUR). Sistemul de conducte de scurgere a apei pluviale este disponibil. Ferestre duble din lemn vechi cu obloane. Două cuptoare bine păstrate cu gaz și sobă de bucătărie și încălzire suplimentară cu două radiatoare de aluminiu acționate electric. Aprovizionare cu apă caldă centrală prin stocare electrică. Instalatia veche a casei electrice are nevoie urgenta de renovare. O izolație termică împotriva spațiului de acoperiș este realizată în părți cu Styrodurplatten proiectat provizoriu. Proprietatea este situată pe un gazon plat, cu pomi fructiferi și viță de vie. "Ruheoase" - ușor ridicate planificate - cu iluminare confortabilă, pregătite.

Casă recentă, cu grădină solidă, cu depozitare de lemn, atelier de hobby și ședere în aer liber. Acoperișul sud al casei de grădină este potrivit pentru utilizarea solară.

Gardă nouă, stabilă, pe stradă, cu poarta de intrare controlată la distanță și canal de beton. Arborele bine disponibil.
echipament
Conexiuni: electricitate (metrou nou), apă, gaz urban, canalizare. antena de satelit TV.
Locație Descriere
SUDWESTUNGARN H A U S cu G A R T E N

Situat pe o stradă laterală largă, cu arbori pe ambele părți și cu pasarelă pietonală. La baia termală cinci minute cu bicicleta. Zona de decontare.
alte
Casa poate fi mărită (E + DG); Scara poate fi situată deasupra ieșirii din pivniță. Obiect foarte rezonabil cu posibilități de extindere.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB