DE VÂNZARE Casă, Vac, Pest, Ungaria, Alsó utca 55

DE VÂNZARE - Cod. 36210

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 152 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 2

VÁC Old Deákvár Casă familială modernă

Eu nu cer agenții imobiliari să se aplice!

O clasă energetică "CC" cu o autorizație oficială din 2018, cu o suprafață netă de aproximativ 152 m2 suprafață netă, pe o suprafață netă de 550 m2 (~ 50 m2 grădiniță, ~ 500 m2 grădină înapoi) de vânzare direct de la proprietar, gratuit, imediat mișcătoare!

Vă puteți bucura de liniște într-un mediu plăcut cu vecinii liniștiți, pe cea mai frumoasă și liniștită stradă pietruită din Daka, între biserică și spital. Budapesta se află la numai 35 de minute de mers cu mașina de autostrada M2 construită în toamna anului 2019 sau de un tren accelerat la 25 de minute de la vest.

Proprietatea este de 2 etaje, potrivită pentru două generații, cu două case confortabile de 5 camere. Mai jos este livingul bucătăriei americane, toaletă, baie separată, dormitor și cameră. Există un patio intim cu terasă în curte. La etaj se află o scară modernă din lemn cu trei camere separate și baie + WC și terasa de pe podea.

Dimensiuni camere (net):
parter:
Cameră F01 de 11,93 m2
F02 baie de 5,47 m2
F03 wc 1,15 m2
F04 cameră 16,86 m2
F05 hol de 8.68 m2
F06 bucatarie 11.91 m2
F06 cameră de zi 21,72 m2
terasă: 16,5 m2
Pivnițe: 11,84 m2
etaj:
Cameră E01 20,20 m2
E02 cameră 22,28 m2
E03 cameră 18.48 m2
E04 baie 5.79 m2
E05 călătorește 7.98 m2
terasă 12,2 m2

Parametrii tehnici:
Gardul din grădina din față, cu carcasa din lemn de esență tare de lemn de culoare maro închis (palisander) din lemn de zada, în câteva locuri din casă. Din grădină (Váko este foarte caracteristică), o cabină de patio andezită poate fi accesată din grădina din spate printr-un trotuar pietruit. Pereții fațadelor au fost făcuți din 30 de cărămizi și EPS au fost izolați și colorați. Fațada este decorată cu o bază gri antracită albă, iluminată în mai multe locuri de către becurile moderne cu becuri exterioare cu LED. Ușile și ferestrele de intrare din fațadă din fațadă din fațadă cu izolație termică (5 camere, 1.0 W / m2K) au fost instalate cu funcții fante, în interiorul albului, din afara aspectului modern al casei, evidențiind finisajul gri ral7016 antracit.
Ușile de interior în culoarea vatră întunecată mișcă schema de culori a fațadelor.
Suprafețele pereților interiori sunt tencuite, cleiuri și 3 straturi de vopsea albă. Pereții sunt uniform realizați din ytong cu 10 nuclee.
Pe podea, plafonul este realizat din tablă de gips, în podul dintre grinzi și în spațiul din tavan, izolația din vată minerală knauf. Poti ajunge la mansarda printr-o mansarda. Acoperișul, antracit gri, este potrivit pentru plăci moderne de tigla, cu tăietoare de zăpadă, jgheaburi galvanizate și cositorire.

Încălzirea și alimentarea cu apă caldă sunt furnizate de un cazan de condensare tip ariston de 24kW, cu control al termostatului de cameră. Radiatoarele și uscătoarele de prosoape pe cameră pot fi controlate individual de încălzitoare.
Ventilarea în blocurile umede este ventilatoare. Există, de asemenea, o toaletă separată cu spălare manuală la parter. Baia de la parter are o cadă acrilică imensă de 80x180, chiuvetă dublă, suport pentru mașină de spălat, iar la etaj este o tavă de duș acrilică de 90x90 și toaletă.

Blocurile umede erau în principal de tip zalakeramia, iar camerele primesc parchet laminat din fag natural. Nu există mobilier și echipament de bucătărie, doar din perete-la-perete și mecanice (mașină de spălat vase, chiuvetă, hota, aragaz și 3 faze).

Racordurile electrice sunt de tip schneider. Soba de bucatarie a fost construita in 3 faze. Rețeaua de televiziune prin cablu a fost construită în mansardă cu un nod comun în care cumpărătorul va trebui să se conecteze la distribuitor după cum este necesar cu potențialul furnizor de servicii. Parcela este complet echipata cu gaz, electricitate (3 faze 1x25A, 2x10A), drenaj si sisteme de drenare a apelor pluviale complet inlocuite de strada. Parcarea este posibilă pe stradă, gratuit pentru două mașini.

Gardul cu care se confruntă parcelele adiacente este realizat din gri antracit într-un tip 3D de gard. Gradina este pe deplin iarba. În grădina din spate puteți găsi o pivniță de beton liberă, depozit-depozitat, fântână de irigare. Pentru petreceri de gradina, exista o mare parte a zonei dintre subsol si casa pentru gratar cu pietricele albe.


Eu nu cer agenții imobiliari să se aplice!

Prețul, prețul țintă

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB