DE VÂNZARE Casă, Nyíregyháza, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Ungaria, Attila Utca

DE VÂNZARE - Cod. 27248

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 150 m²
  • Camere: 5
  • Podea: 1

Nyíregyháza Sóstóhegy perla a vilei orientat spre est, pe un deal de vânzare. Casa este de 100 de metri patrati, 900 de metri patrati este amplasat pe site-ul. Utilități publice pe deplin: apă, 3x16 electricitate, gaz, apă, fântâni forate în curte, televiziune prin cablu, precum și de mare viteză de până la 100Mb internet / sec.
Curtea este nuc mare în mijloc. Recepția de 17 sau zece feluri de pomi fructiferi și viță de vie, toate din care látványukkal și încântare de fructe de oameni. Fata balcon nouă de metri patrati, la partea din spate a o terasa mare, acoperita de 40 de metri patrati, care este mărginită pe o bolta de struguri parte.
Parterul are doua camere, 26 de metri pătrați bucatarie + dining, camara, toaleta, baie si terasa. La mansardă, trei dormitoare, balcon, baie, WC și o padfeljáró depozitare departe. Casa are 13 extern și 13 uși și ferestre din plastic din usi de interior din lemn de artizanat. Apa caldă este încălzită de încălzire a apei cu gaz, cazan de încălzire cu gaz, cazane cu combustibil lichid și multe dintre camerele oferă o sobă de teracotă minunat. Casa are trei cosuri de fum, așa că, dacă este necesar, fiecare camera poate fi încălzit separat.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB