DE VÂNZARE Casă, Nyírábrány, Hajdú-Bihar, Ungaria, Határőr u.

DE VÂNZARE - Cod. 38583

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 110 m²
  • Camere: 3
  • Podea: 0

La 30 km de Debrețin, lângă un punct de trecere a frontierei românești, lângă un drum de acces, un teren de vânzare de 3448 mp.
Oferă o oportunitate excelentă pentru creșterea animalelor / hobby-ul și beneficiile / agricultura. Datorită amplasării site-ului, acesta are două fronturi de stradă, oferind vehiculului un set dublu.

Proprietăți imobiliare:
Sosirea în casă este o intrare separată, cu o cameră de extindere a bucătăriei de vară. În plus, există o baie cu duș și un condiment care poate fi ușor transformat într-o bucătărie. În apartament există 2 camere mari (podele din lemn de esență tare), 1 cameră mică care se deschide din sala de mese, astfel încât să nu deranjeze confortul celuilalt.
Apartamentul are o terasă frumoasă, unde vă puteți bucura de cafea și micul dejun dimineața. În timpul iernii, cazanul mixt oferă căldură.

Specificații:
Proprietatea este o casă detașată construită în 1964 de la adobe. În timpul iernii, cazanul mixt furnizează căldură, iar circulația gazului poate fi furnizată după cum este necesar. Ușile și ferestrele sunt din lemn. Acoperișul este realizat din acoperiș tradițional cu șa, cu gresie.

Există, de asemenea, un atelier de 12 mp, un garaj din beton și clădiri agricole (plumb) pentru exploatarea animalelor.
Casa are, de asemenea, o grădină de 3448 mp, care poate fi divizată sau chiar cosită.

Imprejurimi: Lucrări în oraș: Garda Civică, mai multe biserici, două cabinete medicale raionale, farmacie, servicii paramedicale, grădiniță, școală, liceu și multe altele.
stația de autobuz este de aprox. Se află la o plimbare de 5 minute.
Magazinele de produse alimentare, stațiile de salvare, cabinetele medicale, dentiștii, grădinițele, școlile și casele în vârstă se află în câteva minute.
Debrețin se poate ajunge cu autobuzul și trenul la fiecare 1-2 ore, la 25 de minute cu mașina.

finanțare:
Proprietatea este gratuită, așteptăm pentru clienții noștri consultanță gratuită de împrumut. Proprietatea poate fi achiziționată și în numerar și prin finanțare bancară. Pentru aceasta, puteți obține informații complete gratuite în biroul nostru. Oferim capabilitățile oricărei bănci de finanțare, colegii noștri calificați vă vor ajuta să alegeți și să alegeți cea mai bună soluție.

Vă anunțăm că dvs., în calitate de interesat, sunând la numărul de telefon indicat în publicitate, veți fi de acord cu gestionarea sigură și prudentă a datelor dvs. personale - în special cu numele și numărul de telefon - de către Real Estate Solutions Kft. În această rundă, puteți găsi ghidul de gestionare a informațiilor la link-ul de mai jos. De către agentul de publicitate de către Real Estate Solutions Ltd. în calitate de agent de publicitate . Prin urmare, puteți afla Politica noastră de confidențialitate.

protejând protecția datelor

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB