DE VÂNZARE Casă, Mérk, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Ungaria, Béke street

DE VÂNZARE - Cod. 35024

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 210 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Într-o mică localitate din județul Szabolcs-Szatmár-Bereg, Mérk, în apropriere de granița româno-maghiară, din motive familiale, iubitul nostru cămin este pus spre vânzare. Casa este situată pe un teren de 2740 mp, având suprafața de 210 mp. Imobilul are 2 nivele, garaj pentru două mașini, cu beci sub toată suprafața casei. La parter se găsesc două camere mari, bucătăria, livingul, o cămară, baie și WC. La etaj sunt două camere și o baie.
Imobilul a fost construit în anul 1991, pe o fundație foarte stabilă, cu pereți de 38, din cărămidă. Ulterior i s-a adăugat o bucătărie, cămară, garaj, adăugându-se astfel 80 mp. În curte este amenajat un grătar pentru grill, și un pavilion potrivit pentru întruniri de familie, evenimente în aer liber. Leagăn și jucării pentru bucuia copiilor sunt amenajate în curte. În curtea din spate se află depozitul de lemne, un beci, și un locaș acoperit pentru tractor, unde încap mai multe mașini agricole. În grădina din spate există un puț forat, și sistem de irigații, care ajută la muncile agricole.
În 2016 s-a efectuat schimbarea geamurilor și ușilor, precum s-au montat și instalații de climatizare. Sistemul de încălzire cuprinde un cazan cu combustibil mixt, dar se poate folosi și cazanul pe gaze naturale. Rețelele de apă, gaz, curent electric și canalizarea sunt în perfectă stare de funcționare. Zona este liniștită, prietenoasă, drumurile sunt asfaltate. În apropiere se află grădinița, școala, poșta, cabinetul medical, stația de autobus, și mai multe magazine.
Casa este luminoasă, spațioasă, mobilată cu bun gust, în stare impecabilă, este ideală pentru tineri căsătoriți, familii chiar cu mai multe generații. Casa mare și terenul aferent ascund multe posibilități. Dacă anunțul v-a trezit interesul, contactați-ne cu interes pe adresa szk.hajni88@gmail.com . Mai multe informații, precum și poze, la cerere, în mesaj privat.
Imobilul este liber de sarcini.
M-ar interesa și un schimb cu imobil din Budapesta!
Preț informativ : 20 Milioane HUF

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB