DE VÂNZARE Casă, Lövő, Győr-Moson-Sopron, Ungaria, Fő utca

DE VÂNZARE - Cod. 29451

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 85 m²
  • Camere: 3
  • Podea: -

Geamantane de vanzare o casa construita din caramida, cu trei camere de 90 m2. Excelent pentru locație, deoarece este situat central, accesibil de la școală, grădiniță, clinica medicala, farmacie, magazin, loc de joacă și de autobuz câteva minute. Gara se află la 10 minute de mers pe jos.
2014/2015 Seria de întregul interior al clădirii reconstruite și renovate, ferestre izolate fonic și pin instalat ușa din față. Acoperișul este înlocuit.
Sa întâmplat în instalații sanitare și retele electrice înlocuirea sistemului de încălzire este modernizat, casa este cald, iar apa caldă într-un cazan de gaz combi oferă.
Casa de jos a primit nou sistem de izolare și protecție împotriva apei, tencuiala pereților și a plafonului înfășurat într-o vată de sticlă de 10 cm distanță. Izolatie si o casa moderna cazan din cauza foarte favorabil SG & A.
Imobilul se caracterizeaza prin spatii largi. Sala a fost proiectat pentru a încorpora partea din spate dulap posibil, cu bucatarie deschisa spre camera de zi erau atât de generos spațiu de locuit și versatil.
Din peste copil și dormitor și baie.
Sala a treia este în prezent folosit ca rezervor de stocare, dar conversia tuturor acestora.
Terenul este de 1600 m2, în funcție de locație - în viitor, este încărcată cu opțiune serioasă de la capătul străzii pe un alt site se deschide!
În curtea puțuri forate, dintre care udare grădină împrejurimi. grădină mică de bucătărie pot fi găsite în zona altfel complet înierbate în cazul în care nu a fost în creștere pomi fructiferi.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB