DE VÂNZARE Casă, Fony, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ungaria, Rákóczi u. 4.

DE VÂNZARE - Cod. 33037

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 235 m²
  • Camere: 4
  • Podea: 1

Casa frumoasă
Casa noastra iubita de 200 de ani este vandut in Ungaria! Piatra veche de 180 m2, iar clădirea nouă de cărămidă de 55 m2 se întinde pe versanții muntelui Gergely. Proprietatea deține 3 camere, 1 cameră de zi, 1 bucătărie, 1 wc, 1 baie, 1 pivniță, 1 atelier și un garaj. Casa este încălzită de sobele de lemn, apa caldă este alimentată de un boiler electric, iar gătitul este ajutat de un cilindru de gaz. Împreună cu casa, vă cumpărați o cramă de 20m2 situată pe rândul beciului din sat (aproximativ 800 de metri distanță).

GRADINA DE VIAȚĂ
Grădina de 2000 m2 este acoperită cu iarbă, plină de fructe și arbuști: pere, mere, vișine, nuc, smochine, pere, caise, piersici, coacăze negre, zmeură, ierburi și condimente. În ultimii 35 de ani, ei și-au dezvoltat propriul mod natural și organic. O mică clădire stochează lemnul care alimentează sobele și șemineul din exterior.

MEDIUL FANTASTIC
Nu te vei plictisi! Pădurea de ienupăr primar din Fony, mănăstirea din Hejce, castelele Regéc / Sárospatak / Fűzér / Boldogkő, Biblia de Vizsoly, Zemplén AdventurePark, Fabrica din China din Hollóháza, Tokaj, Tarn de la Megyer sau Icecave Dobšiná. Dacă explorați regiunea pe jos, puteți aduna ierburi medicinale cum ar fi Centaurium, Achillea millefolium, Musetel, Goldenrod, Urzică și câteva ciuperci comestibile.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB