DE VÂNZARE Casă rustică, Dombovar, Baranya, Ungaria, Petöfi utca 42

DE VÂNZARE - Cod. 37460

  • Tipologie: Casă rustică
  • Zona: 4006 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 1

Vânzare privată de către proprietar! Casă recent renovată, cu o suprafață de 4.000 m²! Imediat liber și gata pentru colectare! Aproape de baia termală Gunaras Dombóvár. Există o mare bine întreținută pășune proprietate, mai multe clădiri stabile, un hambar mare cu garaj. Casa este construită în Swabia încă la acea vreme de către germani, în sat sunt încă maghiari germani șvabi și, de asemenea, mulți vorbitori de limbă germană locuiesc aici. Pentru 34.500 de euro noi vindem proprietatea noastră. Este în afara orașului Dombóvár și foarte aproape, locul are o infrastructură foarte bună și casa este încă foarte liniștită într-o stradă laterală și în capătul mort, natura aici este frumoasă și aici este un aer foarte bun.

Casa are 90 m² 2 camere, 1 baie cu duș și toaletă, o bucătărie mare cu sufragerie, 2 camere de depozitare. Există, de asemenea, o cramă în cazul în care vara este foarte rece. Există porci / goatsheds, găină, cai / cowshed, un hambar mare cu garaj. Toate grajdurile sunt în stare solidă solidă Solidă și groasă cu cărămizi și, bineînțeles, este uscată și curată. Aveți o mulțime de depozitare / depozitare și, de asemenea, o mulțime de posibilități de a extinde clădirile de la alte zone de locuit.
Grădina este bine întreținută, există un gazon foarte mare, este, de asemenea, ideal pentru self-catering și, de asemenea, pentru a păstra cai. Casa a fost complet renovată din centrul și a primit și un nou acoperiș. Ea a fost complet nouă, a fost recent amenajată, au fost instalate ferestre plastice noi, întreaga instalație electrică și conductele de apă au fost reînnoite. Un nou sistem de încălzire centrală a fost instalat în casă și în fiecare cameră au fost instalate radiatoare noi, sistemul a fost recent umplut de experți cu antigel.

3 băi termale sunt în imediata vecinătate a casei. Cea mai renumită și cea mai mare baie termală este chiar aici, în Dombóvár. Există trasee de drumeții frumoase și câteva lacuri de pescuit. De asemenea, frumosul oraș Kaposvár nu este departe de casă.

Proprietatea are o suprafață de peste 4.000 m², este potrivită pentru activități de self-catering și pentru a păstra animale de orice fel, cum ar fi. Oi sau cai. Dacă nu doriți să vă ocupați de proprietate, puteți să o închiriați și apoi nu aveți nimic de făcut. Este o proprietate rezidențială, curte și clădiri agricole, poate fi cumpărată imediat și fără perioadă de așteptare. Grădina cu suprafața ierboasă mare este complet la sol și astfel ușor accesibilă pentru persoanele în vârstă și este ușor de curățat și usor de cosit cu o mașină de tuns iarba.

Următoarele orașe sunt la domiciliu: Dombóvár (orașul termal), Kaposvár, Pécs (Fünfkirchen) este sub casă. Băile termale Igal și Tamasi sunt în apropiere. Balaton este la aproximativ 60 km distanță.

Casa noastră Schwabenhaus se află în zona populației germane maghiare, acolo este foarte frumoasă, clima este cea mai frumoasă și cea mai caldă din Ungaria, aici sunt cele mai multe ore de soare în Ungaria. Există internet rapid și televiziune germană în oraș. Vecinii sunt foarte prietenosi, ajutati si linistiti!

În timpul iernii, casa păstrează căldura foarte bine, având pereți solizi foarte groși și bine izolați, încălzirea centrală este foarte eficientă din punct de vedere energetic și economică. În vara fierbinte, ea rămâne răcoroasă în casă datorită zidurilor groase, astfel că aveți întotdeauna un climat foarte bun în casă.

Proprietatea este aproape de oraș și există tot ce vă puteți cere, numeroase restaurante, școli germane și centre educaționale, magazine de bricolaj cum ar fi Obi. Supermarketuri cum ar fi Lidl, Aldi, Penny, Spar etc. În locul bine întreținut se află un doctor, biserică, gară, magazine și magazine.

Suntem germani și proprietari, casa este gratuită și goală. Totul este nou, foarte curat și imediat gratuit! Este vândut în mod privat și fără comision.

În cazul achiziționării unui avocat vorbitor de limbă germană, toate transferurile, contactele cu lucrătorii precum portari, etc., suntem bucuroși să vă ajutăm.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB