DE VÂNZARE Bar/Restaurant/Club, Ukk, Veszprém, Ungaria, 84

DE VÂNZARE - Cod. 39680

  • Tipologie: Bar/Restaurant/Club
  • Zona: 245 m²
  • Camere: 8
  • Podea: földszintes/ két s

Această proprietate cu mai multe afaceri, cu trafic ridicat, cu trafic ridicat, este de vânzare de-a lungul Autostrăzii 84 din Ukk, Sümeg. Există două clădiri mari pe parcelă de 2716 mp: una cu un restaurant mare, recurent, cu 50 de locuri. Proprietatea este proiectată în conformitate cu reglementările HACCP și dispune de facilitățile de pregătire, depozitare și personal necesare. Utilitățile pot fi măsurate separat, încălzirea este asigurată de cazanul pe gaz. În camera de oaspeți există și un magazin de tutun care funcționează, care extinde în continuare gama restaurantului pentru oaspeți.
Cealaltă clădire adăpostește atelierul de reparații auto; un living + 1 cameră; un apartament de servicii; iar la etaj este o unitate familială de 5 dormitoare.
Atelierul de asamblare este echipat cu 3 poziții, 2 arbori și un elevator pentru platformă. Există o magazie separată și un birou. Încălzirea este posibilă și cu un cazan și un cazan mixt.
Lângă atelier, există un apartament privat și un serviciu. Primul este format dintr-o hol de intrare, bucatarie, living, dormitor, sifonier spatios, baie, spalatorie si toaleta separata. Mobilierul de bucătărie încorporat nu a fost încă utilizat, răcirea de vară este asigurată de aer condiționat.
Apartamentul de serviciu de intrare separat este format dintr-un hol de intrare, un dormitor și o baie.
La etaj se află 4 camere duble și 1 triplă de închiriat, toate cu TV, cu bucătărie comună, salon și două băi. Camerele oferă un flux de venituri pe tot parcursul anului pentru ospitalitatea privată.
Clădirile au fost renovate și întreținute constant de-a lungul anilor: sunt într-o stare bună de construcție și au o izolație de înaltă calitate.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB