DE VÂNZARE Altele (comerciale), Érd, Pest, Ungaria, Daróczi utca 41

DE VÂNZARE - Cod. 34869

  • Tipologie: Altele (comerciale)
  • Zona: 1185 m²
  • Camere: 10
  • Podea: 1

Activitate de vânzare pe locul frecventat pe Érd din cauza schimbărilor, cu o prestigioasă clientelă, atelier de reparații auto care lucrează în prezent complex cu apartamente (6db), auto și spălare auto, service, corecție caroserie, lustruire, service cauciuc.
Serviciile auto și o spălare totală a 5 bucăți de apartament găsește un loc de muncă, ceea ce este potrivit pentru formarea excelentă a birourilor, toate apartamentele sunt izolate fonic, astfel încât activitățile desfășurate în cea organică înseamnă un fel de factor perturbator!
O bucată de apartament găsește un loc de muncă pe lângă un serviciu, la care o scară conectează atelierul cu o parte, deosebită pentru care mulțumesc se poate spune și condițiilor sale, într-un scop cu multe părți aplicabile, o piscină de grădină cu o dimensiune impunătoare aparține acest imobil și o parte din curte privată!
Imobilul din cele 4 apartamente și mecanicul auto a fost construit în 2007, atelier colectiv 755,88 nms, iar utilitatea publică toamnă, curent industrial, în parte, condiții de aer.
O proprietate imobiliară cu o suprafață utilă de 378,88 nm a fost construită continuu cu funcții similare în 2010, ceea ce 2 bucăți de serviciu este poziția 1 bucăți de spălare automată manuală 1db bufet și 2db constă dintr-o inimă plată, cu activitate aici. spalare manuala auto, service, corectare caroserie, lustruire, service cauciuc. , utilitate publică toamnă completă, curent industrial, condiții de aer condiționate parțial.
Pozițiile de serviciu fac recepția camioanelor, camioanelor, cele 2 clădiri posibile colectiv 5db o poziție este la dispoziția unui serviciu ceea ce este potrivit pentru a lua în 10 bucăți de persoană cu o dimensiune mai mare sau puțin camion, chiar simultan, service în toate aproape întregi lungimi de mecanic de poziții care construia cu mine + 2 bucăți auto cu o poziție care făcea spălare + 1 bucăți care acționa cu un bufet solicitant!
Desfășurați dimensiunile pozițiilor și atelierul chiar și în relații locale singure, în afară de condiții distincte, fastidiozitatea este însoțită, pardoseala lustruită și lustruită și pereții laterali ascunși fac posibilă serviciul chiar înalt la cei 3 metri de altitudine! Părțile laterale de la 2db au făcut spălarea la o acoperire a tavanului și pardoseala lustruită, de asemenea, este la dispoziția lor!
Clădirile sunt potrivite pentru orice alte activități excelent, M7 - de pe o autostradă cu o distanță totală de 3 km și se află într-un loc frecventat pentru toate acestea, satisface o întreprindere!


Cine a construit cu multe extras ambele clădiri !! Pl. mai multe milioane de sisteme de camere forint, sistem de avertizare, internet, perdea cu panglică, podea, în dulapul cu dulap construit.

Este posibilă includerea unui imobil sau a unui autovehicul.

O firmă și atelierul pot fi cumpărate împreună cu echipamente cu proprietățile imobiliare conform unei cereri!
Posibil pe o distanță mare de închiriat complexul complet de atelier
Trimit imagini suplimentare la o cerere!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB