DE VÂNZARE Activitate comercială, Sopron, Győr-Moson-Sopron, Ungaria, Táncsics utca

DE VÂNZARE - Cod. 35529

  • Tipologie: Activitate comercială
  • Zona: 300 m²
  • Camere: 11
  • Podea: 2
  • Starea clădirii: New building
  • 142.00

70000. VENITURI DIN EURO-ANI
Vă oferim spre vânzare această pensiune recent renovată, extinsă și reconstituită, de 5 apartamente. Autorizația de construire a fost acordată în 2016, permisul de ocupare în 2017!
Cladirea este situata pe un teren de 497 mp pe strada Táncsics Mihály, Sopron. Aeroportul din Viena este de 70 km distanță și aeroportul din Bratislava se află la 90 km de Sopron. Sopron este orașul cel mai vestic din Ungaria, numit oraș de loialitate și libertate.
Putem intra în curtea interioară a proprietății printr-o poartă electrică. Există parcarea cu 5 locuri de parcare. Grădina și curtea au fost finalizate în luna octombrie de planurile unui grădinar. Există o mică sală de junglă pentru a distra copiii, astfel încât familiile au un timp de recreere mai confortabil.
Apartamentele au intrări separate și sunt complet echipate: bucătărie nouă, plită ceramică, frigidere A ++ cu congelator, mașină de spălat vase, chiuveta de granit, cuptor cu microunde (tot ce aveți nevoie într-o bucătărie), televizor LCD și Wi-Fi. Livingurile sunt mobilate cu canapele extensibile, sufragerii cu mese noi și scaune. Dormitoarele sunt echipate cu paturi duble IKEA, saltele (HAFSLO) și, bineînțeles, lenjerie de pat (Billerbeck) și haine de pat de satin (damast).

Apartamentele au încălzire prin pardoseală controlabilă, măsurabilă, responsabilă, iar apa caldă este furnizată printr-un rezervor tampon. Sistemul de încălzire bazat pe un cazan de gaz cu condensare de înaltă performanță (cu o garanție) aflat în subsol. (Suprafața subsolului este de aproximativ 100m2.)
Clădirea apartamentului este în funcțiune, conform mai multor luni de experiență se poate aștepta un venit anual de 70.000 de euro, ceea ce este justificat! Operațiunea este pe deplin stabilită și licențiată, este de vânzare cu servicii complete, personal și gospodărie!

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB