DE VÂNZARE Vilă, Rezi, Zala, Ungaria, 01

DE VÂNZARE - Cod. 23023

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 2200 m²
  • Camere: 2
  • Podea: 2

Vânzare, orașul balnear de renume mondial cunoscut Hévíz 4, la 7 km de Keszthely Rezi in vacanta câțiva ani în urmă, care a fost declarat un belterületté.
Clădirea cu două etaje, în bucătărie și o presă casa, podeaua se deschide la un teren pince.A are două camere van.Az ca o clădire întreagă de cărămidă din spatele casei este un foarte bun állapotban.A anul trecut lemn de stocare încorporat, un van toaletă. format Az puteți construi clădiri, dar, de asemenea, partea de sus poate fi rezolvată, deoarece se poate aplica pentru o autorizație de construcție.
2.200 de metri patrati teren solul nisipos la sud, pe jumătate în 90% din struguri Riesling, prune, celălalt, un an în medie, 1.300 de litri de vin folosit pentru a fi plantate pe de altă parte de primă clasă țară minőségben.A trei ani înainte de caise casa terem.A acest an cu pomi fructiferi Havana sunt, de asemenea, soiuri excelente: mere, Williams, cireșe obez, piersici, prune, nuci.
De apă, de energie electrică este vezetve.Továbbá este un rezervor.
De asemenea, se poate trăi bine.
Dacă cineva ar estleg scop pe care doriți să-și petreacă un an în doar câteva săptămâni, și nici timp să se ocupe serios cu grija a tarii, aceasta poate fi o încredere de zi cu 100 de jucători de ajutor.
Vecinii: un medic german și un mediu relaxat San Francisco üzlettulajdonos.Teljesen.

.

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
Accept procesarea datelor personale*
Anulaţi
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB