DE ÎNCHIRIAT Fermă, Kismezőpuszta, Borsod-Abaúj-Zemplén, Ungaria, Kismezőpuszta, Hungary

DE ÎNCHIRIAT - Cod. 38375

  • Tipologie: Fermă
  • Zona: 750000 m²
  • Camere: 8
  • Podea: 1
  • Starea clădirii: Excellent

Frumoasă fermă fertilă de 75 de hectare și clădiri înființate în apropiere de poalele Parcului Național Bukk. Proprietarul plănuiește să se retragă și dorește să găsească un cumpărător / chiriaș potrivit pentru această proprietate fertilă magnifică, care a fost foarte bine îngrijită și modernizată în ultimii 20 de ani. 2 an 8 ani și 10 ani de leasing disponibile

Proprietarul are 3 dormitoare cu două băi și este complet renovat și mobilat. Frumoasa acoperiș din țiglă, verandă din lemn și gresie pe toată suprafața. Proprietatea are o închiriere suplimentară de 4 unități de panzio care poate fi utilizată pentru Airbnb sau utilizată pentru retrageri în week-end, petreceri, nunți sau conferințe de afaceri. 6 clădiri de actualizare mari înconjoară proprietatea. Poate fi folosit pentru siloz, bovine, păsări și sere, precum și pentru echipamente. Aceasta este o fermă de lucru la cheie cu toate permisele.

Căile de mers, mersul pe jos și raliurile se află pe proprietate și se extind la o suprafață suplimentară de 1000 de hectare a fermei, apoi intră în sistemul de parcări. Actualizat electric, gaz și apă pentru toate clădirile majore.

Proprietatea are propria electricitate industrială fără a avea nevoie de permis
Proprietatea are canalizare proprie, fără nevoie de permis
Proprietatea are propria aprovizionare cu apă

Proprietatea poate fi folosită ca un parc industrial și este zonată în scopuri multiple. Industrial Electric pe amplasament, precum și permise de conversie la solare.

Stația de cântărire a remorcilor este amplasată pe șantier pentru cereale / bovine / nisip /

Nisip frumos aprovizionat pentru pescuit, înot sau canotaj.

American și comunitatea Euro prietenos foarte populare asiatice în apropiere, precum și ... afaceri de afaceri binevenite

Terenuri fertile pentru o mare varietate de culturi, precum și struguri și pomi fructiferi. Aceasta a fost o fermă de vite foarte mare de mulți ani și are o rețea de garduri care este gata de utilizare din prima zi. Drenarea excelentă și fluxurile sunt pe proprietate.

Cumpărătorul acestei proprietăți va avea dreptul la primul refuz atunci când alte 1000 de hectare de teren vor deveni disponibile în următoarele 24 de luni. Suprafața agricolă suplimentară poate fi închiriată.

Proprietarul este pe site, deci vă rugăm să vă opriți oricând la prânz și să vedeți proprietatea când este disponibil.

10 hectare, precum și toate clădirile, casele de proprietari, unitățile de închiriere pot fi de asemenea închiriate pe termen scurt pentru perioade de 2 sau 7 ani înainte ca terenul să devină disponibil. Prețul va fi de 4000,00 euro (4000,00 euro) pe lună. Aceasta ar conferi, de asemenea, dreptul locatarului de prim refuz atunci când orice alt teren suplimentar devine disponibil pentru închiriere sau cumpărare în jurul parcului de fermă / industrială

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


Anuntul postat de privare de
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB