DE VÂNZARE Vilă, Fülöpháza, Bács-Kiskun, Ungaria, Fő út

DE VÂNZARE - Cod. 29023

  • Tipologie: Vilă
  • Zona: 560 m²
  • Camere: 7
  • Podea: 1

Vila de familie la vanzare la 17 km de Kecskemét este situat lângă drum asfaltat.

 Împrejurimile pitorești experiență extraordinară pentru rezidenți. Vila e spatii deschise grandioase si mari pentru orice nevoie. Imobilul este înconjurat de grădini amenajate 10195 mp, care este verde, cu sistem automat de udare.

La gardul stradă și clădirea în sine este un calcar pavat -kerítésen, forjat elemente din fier pe terasa (nu au fost făcute doar un material solid.)

În afara proprietății este mărginită pe trei laturi de pădure deasă. Potecile de gradina s-au făcut în clădire și trotuar potrivire înconjurătoare și carcasă de calcar zdrobit.

Așa cum am ajuns la proprietate și a vedea conacul vorbește de la sine.

Intrarea principală la intrarea din dreapta, bucatarie, baie, dulap, toaletă pentru oaspeți, baie, camera cazan, sala de utilitate și garaj. Stanga cu cele doua baie grecească atmosfera mare la parter antice. Geamurile furnizează lumină naturală, iar dormitorul matrimonial cu perete la perete dulap acolo.

 Vizavi de intrare: 58 mp camera de zi din care lookouts rotunde frumoase grădini, iar un punct culminant este un semineu mare circular, parțial topită împreună la 21 nm și o zonă de luat masa.

 Camera de zi are un șemineu în timpul iernii bucura de caldura verii confortul oferit de o terasa mare, cel puțin nu la grădină și contactul direct.

 insertii de sticla vitralii, usi comandă pentru a ajunge înapoi în hol și scările spre frunte plat primul etaj.

 La etaj, care sosesc la sala imens, ne găsim cu o patină de coloane interioare care au fost dotate Specify cu lambriuri din lemn.

 Cele șase camere mari și o baie hol, proiectat, si dressing in pot fi găsite aici. Cei doi mijlocul pas cu pas afară din cameră spre grădina din spate, cu o terasa de 10 m2, noi, din care au vedere la grădini ornamentale menționate mai sus și din jurul terenului de pădure.

Sala se deschide spre terasa de 38 mp de unde primul castel contelui amintește de grădină și admira fântâna.

Imobilul este aripa stângă a unei secțiuni separate care se încuie de mai jos și este potrivit pentru birou, negociator.

Confort și securitate garantează: un garaj cu șase mașini suficient, interfon si alarma, precum si pe site-ul și serviciile din apropiere prestate personal permanent, nerezidenți (curățare, îngrijire grădină, întreținere); permanentă stație de monitorizare de securitate.

Întreaga clădire materiale sofisticate și caracteristicile interioare vaste.

 Deveni unul dintre puținii care posedă vilă lângă Kecskemét!

 În plus față de Kecskemét 17 km de drum asfaltat de vanzare 440 vile de lux mp, pitoresc környezetben11738 mp teren de .. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați-mă.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB