DE VÂNZARE Casă, Városlőd, Veszprém, Ungaria, 8445 Városlőd, Mohácsi u.

DE VÂNZARE - Cod. 28237

  • Tipologie: Casă
  • Zona: 1500 m²
  • Camere: 6
  • Podea: 2

Városlőd picior de Bakony, la 30 km de Lacul Balaton spre vanzare o casa cu doua etaje. Imobilul este situat la nivelul inferior este o bucătărie spațioasă, care a fost recent renovat, cu noi dulapuri de bucatarie, hota aragaz, cuptor electric a fost instalat. Înlocuirea ferestrelor se face, ca și casa cea mai mare parte din camera de plastic, de izolare, obloane, au fost instalate ecrane de țânțari la ferestre. Bucătăria include o cămară. cameră luminoasă, spațioasă de living, un dormitor și o cameră de petrecere pentru baie mobilat nou și toaletă separată este de asemenea situate la nivelul inferior. De aici puteți ajunge imediat în jos la subsol. hol luminos de intrare, trei camere spațioase, o baie și un rezervor de stocare utilizat în prezent cameră este situată la etajul superior, care este format de nimic. La demisol dispune de un garaj, o sală de cazan și mai mult spațiu de depozitare.
În timpul modernizării încălzirii în 2014, noul cazan de co-concediat a fost instalat anul trecut și víztárolós noul cazan de gaz, radiatoare și înlocuirea cea mai mare parte se face, radiatoare vechi rămase sunt de asemenea echipate cu ventil termostatic. Fierbinte de încălzire a apei și a gazelor din cuptor pot fi furnizate, de asemenea.
1200 metru pătrat parcelă cea mai mare parte cu iarbă, dar mai pomi fructiferi și legume este găzduit. Mare patio este pavat cu piatră de fundal.
Imobilul este situat într-o stradă mort-end liniștit, ideal pentru familiile cu copii, pentru cei care doresc să se odihnească. grădiniță, școală, magazine, oficiu postal, cabinet medical este în oraș, dar orașele mari - Ajka, Veszprém, Pápa - masina, ajunge la transportul în comun. În satul vecin, Kislődön și de divertisment de azil găsi cel mai mare parc de aventuri din țară.

VIZITE ÎNREGISTRATE PENTRU acest anunț

Vizite grupate după țara de proveniență

Schimb interval de date

Întrebări despre această proprietate


REALIGRO FREE ADVERT
Doresc să primesc noutăţi despre oferte similare
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Anulaţi
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB